Prezentace Indie World představila více než 20 nových indie titulů, které si na Nintendo Switch zahrajeme ještě letos

Nintendo v dnešní nové Indie World prezentaci odhalilo rozsáhlou nabídku indie titulů, které můžeme v roce 2020 na konzoli Nintendo Switch očekávat. Ve výčtu nechybí jedinečná plošinovka Blue Fire, akční RPG Baldo, nejnovější dílo tvůrců No Man’s Sky (studio Hello Games) The Last Campfire nebo pokračování úspěšných titulů PixelJunk Eden 2 a Exit the Gungeon – poslední zmíněný na Nintendo Switch nainstalujeme ještě dnes.

Podívejte se na celou prezentaci Indie World – 17.03.20 (Nintendo Switch) a získejte více informací v Indie World Hubu na oficiálních webových stránkách Nintendo.

Video odhalilo následující tituly:

  • Exit the Gungeon od vydavatele Dodge Roll & Singlecore Games: Exit the Gungeon přináší doslova kulkám uhýbající peklo. Tento dungeon climber příběhem přímo navazuje na události předchozího Enter the Gungeon, ve kterém každý z hrdinů utíká svou vlastní cestou stále nebezpečnějšími výtahy vzhůru. Vystačíte si se starým dobrým kotoulem, zbraní a touhou po kořisti? Exit the Gungeon vychází jako časová exkluzivita na Nintendo Switch ještě dnes!
  • The Last Campfire od vydavatele Hello Games: Odhalte krásu divočiny plné ztracených duší, podivných stvoření a záhadných ruin na cestě za rozsvícením posledního ohniště. Příběh opředený záhadou a kouzly nás dojme letos v létě, kdy se The Last Campfire objeví na Nintendo Switch.
  • Blue Fire od vydavatele Robi Studios: Vydejte se na neobvyklou cestu zpustlým královstvím Penumbra a odkryjte tajemství této zapomenuté části světa. Prozkoumejte mystické svatyně, poznejte přeživší a kývněte na podivné questy, ze kterých si odnesete hodnotné předměty. Temný svět vás sevře ve hře Blue Fire, která toto léto zamíří na Nintendo Switch jakožto časová exkluzivita.
  • Baldo od vydavatele Naps Team: Ponořte se do úžasného světa Baldo, ve kterém na vás čeká tolik podivných vtipných postaviček jako nikdy. Toto akční dobrodružné RPG plné hlavolamů, fascinujících herních mechanik a spletitých dungeonů se odehrává napříč rozsáhlým interaktivním otevřeným světem. Baldo vychází jako první na konzoli Nintendo Switch letos v létě.
  • I Am Dead od vydavatele Hollow Ponds: I Am Dead je půvabná logická adventura z rukou tvůrců titulů jako jsou Hohokum nebo Wilmot’s Warehouse. Nahlédnout do posmrtného života nám I Am Dead dovolí později v tomto roce, kdy vyjde na Nintendo Switch jako časová exkluzivita.
  • B.ARK od vydavatele Tic Toc Games: Kdo jiný může stát za záchranou sluneční soustavy než právě koťata, medvíďata, mopsíci a králíčci? Pozvěte kamarády a společně usedněte do kokpitů mocných, a přesto rozkošných vesmírných lodí. V této posuvné střílečce na vás čekají hordy nepřátel. B.ARK přilétne později v tomto roce jako první na Nintendo Switch.
  • Cyanide & Happiness – Freakpocalypse: Part 1 od vydavatele Explosm Games: Hrajete jako Coop „Vysmahni, blbe“ McCarthy a vše, co si přejete, je světový mír. Háček je v tom, že nikdo vás nemá rád, škola stojí za starou bačkoru, nemůžete najít partnerku na maturitní ples, všichni (včetně učitelů) vás tak akorát šikanují a vaše pokusy někomu pomáhat vždy vše pošlou do ještě zadnějších končin. Podivínský svět na vás čeká v Cyanide & Happiness – Freakpocalypse: Part 1, který vyjde letos v létě jako časová exkluzivita na Nintendo Switch.
  • Summer in Mara od vydavatele Chibig: Pečujte o svůj vlastní ostrov a zkoumejte hlubiny oceánu v dobrodružství plném farmaření. Poznejte osud malé Koy (Koa) ve hře kombinující farmaření a tvoření s průzkumem tropického souostroví. Těšit se můžeme na dechberoucí příběh a pestré grafické zpracování. Summer in Mara na Nintendo Switch dorazí jako časová exkluzivita ještě letos na jaře.
  • Quantum League od vydavatele Nimble Giant Entertainment: Quantum League je revoluční střílečka založená na jevu, který se odborně nazývá časový paradox. V této kompetitivní online* FPS bojujete v časové smyčce a takticky kombinujete činy svého minulého a budoucího já. Quantum League na Nintendo Switch přinese 1v1 a 2v2 bitvy, které zaváří mozky, později v tomto roce.
  • The Good Life od vydavatele White Owls Inc.: Staňte se newyorským novinářem, co právě vyráží na výzkum do Rainy Woods – nejšťastnějšího městečka na světě nacházejícího se někde v oblasti anglického venkova. Rainy Woods však skrývá velké tajemství. Za úplňku se jeho obyvatelé přeměňují v kočky a psy. Poněkud bizarní půvab městečka Rainy Woods nás čeká v japonské hře The Good Life, která na Nintendo Switch vyjde později v tomto roce.
  • PixelJunk Eden 2 od vydavatele Q-Games: Co se za den naskáču a naotáčím, abych opylovala rostliny, pobila škůdce a pomohla zahradám znovu do květu. Poznejte nesčetně stvoření a dechberoucí cizí světy k objevování a vysvobození. Libujte si v pocitu synestezie, zatímco umělecký styl a vytříbená hudba od Baiyona zahalí vaši duši a vy, váš Grimp spolu s oslnivými vizuály PixelJunk Eden 2 splynete v jedno. Vstupte do říše divů sami nebo přes lokální multiplayer pozvěte kamaráda v PixelJunk Eden 2, který se na Nintendo Switch objeví letos v létě.
  • Faeria od vydavatele Abrakam: S jedinečným proměnlivým hracím plánem vás Faeria zve na skutečně strategická karetní utkání. Stavte svůj deck, utvářejte bitevní pole a bojujte na cestě za vítězstvím! Nintendo Switch verze hry Faeria dorazí na jaře 2020!
  • Eldest Souls od vydavatele Fallen Flag Studio: Zasazená do chmurného temného fantasy světa, Eldest Souls poskytne kromě typického honu na bossy také víceúrovňový systém customizace boje. Buďte mezi prvními odvážlivci, když Eldest Souls dorazí na Nintendo Switch jako časová exkluzivita letos v létě.
  • Moving Out od vydavatele SMG Studio/DevM Games: Věnovaný fanouškům kooperativního hraní, Moving Out je akční, logický stěhovácký simulátor založený na opravdové fyzice. Stěhujte sami nebo s kamarády lokálně ve více než 50 úrovních napříč arcade, story a versus módy. Moving Out na Nintendo Switch vychází 28. dubna, hru si však můžete předobjednat již nyní. Moving Out si lze také zdarma vyzkoušet díky demoverzi, která je ke stažení v Nintendo eShopu vaší konzole Nintendo Switch.
  • Sky Racket od vydavatele Double Dash Studios: Létat nad pomíjivými světy, které jsou plné živých barev. Vy, stylová šálka, laserová tenisová pálka a horda chundelatých nepřátel, kteří se vás snaží sfouknout zpátky na zem. Pojící dva klasické žánry sestřelovaček a block breakerů, Sky Racket je úplně první blokovou sestřelovačkou na světě. Sky Racket vychází na Nintendo Switch ještě dnes!

Další indie hry, které se ve videu objevily, a tedy na Nintendo Switch v tomto roce vychází, jsou Blair Witch od vydavatele Bloober Team, Bounty Battle od vydavatele Dark Screen Games, Dicey Dungeons od vydavatele Distractionware Limited, Ghost of a Tale od vydavatele SeithCG, Sky: Children of the Light od vydavatele thatgamecompany, Superliminal od vydavatele Pillow Castle a Wingspan od Monster Couch.

Na Nintendo Switch letos vychází tolik vzrušujících titulů! Pomocí funkce Wish List, kterou naleznete v Nintendo eShopu, s nimi však udržíte krok. Pro ještě větší pohodlí jsme nově umožnili vstoupit, upravovat a přidávat hry do vašeho Nintendo Switch Wish Listu přes oficiální webové stránky Nintendo. Více podrobností se dozvíte na tomto odkaze.

* Hra online vyžaduje připojení k internetu a placené členství Nintendo Switch Online. Pro použití služeb online je vyžadováno založení účtu Nintendo a přijetí souvisejících podmínek. Uplatňuje Všeobecné podmínky ochrany osobních údajů. Některé online služby nejsou dostupné ve všech zemích. Online hra vyžaduje placené online členství.