Šestice oblíbených Wii U her rozšíří řady Nintendo Select titulů již 15. dubna

Pokud si chcete doplnit herní vzdělání v oblasti titulů společnosti Nintendo, herní edice Nintendo Selects se svou neustále se rozrůstající soupiskou titulů je pro vás ideální startovní čarou. Již teď můžete v jejím rámci vybírat z více než pětadvaceti klasických her včetně takových kousků jako jsou The Legend of Zelda: A Link Between Worlds a Star Fox 64 3D pro všechna zařízení z rodiny Nintendo 3DS či Super Mario Galaxy 2, Mario Kart Wii a Wii Sports Resort pro konzoli Wii (tyto tituly jsou v rámci Wii módu kompatibilní také s konzolí Wii U). Již 15. dubna se navíc výčet Nintendo Selects titulů rozroste o dalších šest populárních Wii U her, kterých se dohromady na evropském trhu prodalo již přes 4 miliony kusů.

 

Tyto nové hry zastupují širokou škálu herních žánrů včetně klasických akčních skákaček, a to:

  • New Super Mario Bros. U + New Super Luigi U: Ve hře New Super Mario Bros. U se k Mariovi, Luigimu a Toadovi přidá nový hrdina… Vy! Běhejte, skákejte a zadupávejte nepřátele na svých cestách skrze hromadu 2D úrovní a hrajte jako vaše Miičko v extra módech jako je Challenge a Coin Battle. Prozkoumejte obrovskou mapu světa plnou zcela nových úrovní a zakuste způsoby hraní, které jinde než na konzoli Wii U nenajdete. No a jakmile pokoříte jednu hru, v New Super Luigi U na vás čeká celkem 82 úrovní za Luigiho. Buďte ale rychlí, protože na dokončení každé úrovně nebudete mít mnoho času! Tento balíček je u nás poprvé dostupný samostatně mimo limitované Wii U balíčky.
  • Donkey Kong Country: Tropical Freeze: Invaze Snowmadů zmrazila Donkey Kongův ostrov na jednu velkou kostku ledu a je na Kongovi, aby dal věci zase do pořádku. Sam nebo s kamarádem tak bude plavat, houpat se a sprintovat skrze šest zcela nových ostrovů plných nebezpečí, skrytých sběratelských předmětů a nezapomenutelných bossů.

Nové přírůstky do Nintendo Select edice budou taktéž obsahovat multiplayerové kousky, které si nikde jinde než na konzoli Wii U neužijete, a to:

  • Nintendo Land: Užijte si 12 atrakcí založených na některých z nejslavnějších značek společnosti Nintendo jako je Super Mario, The Legend of Zelda a Animal Crossing. Využijte Wii U GamePad společně s vašimi Wii Remote Plus ovladači a užijte si společně s vaší rodinou či přáteli řadu kooperativních i kompetetivních zážitků, nebo se díky možnostem dotykové obrazovky a pohybového ovládání Wii U Gamepadu pustit do atrakcí pro jednoho hráče.
  • Wii Party U: Pozvěte svoje kamarády na párty využívající to nejlepší z Wii U GamePadu a Wii Remote ovladačů, a která obsahuje 80 miniher pro hráče všech věkových kategorií a herních zkušeností! Užijte si pohled z očí do očí s vašimi protihráči, kdy budete každý držet jednu část Wii U GamePadu ve Wii U GamePad minihrách nebo se pohodlně usaďte u televize s vaším Wii U GamePadem a Wii Remote ovladači nad partičkou frenetického TV Party módu.
  • The Legend of Zelda: The Wind Waker HD: Link poprvé vyráží na dobrodružství v rozlišení 1080p v HD remasteru hry The Legend of Zelda: The Wind Waker původně vydané pro konzoli Nintendo GameCube. Napněte plachty, vyplujte na Great Sea a zachraňte Linkovu sestru i celou zemi na této nezapomenutelné výpravě!
  • LEGO® CITY Undercover: V kůži legendárního detektiva Chase McCaina se v utajení pustíte do honu na uprchlého zločince Rexe Furyho. Přestrojte se do různorodých oblečků a využijte jejich schopnosti k řešení hádanek, sesbírejte přes 100 vozidel a užívejte si volný pohyb po celém městě… vše samozřejmě v rámci policejní služby!

 

Majitelé konzolí Wii U se mohou těšit na další způsob, jak se dostat ke klasickým exkluzivním titulům, jakmile tato nová šestice her rozšíří soupisku Nintendo Selects po celé Evropě již 15. dubna tohoto roku!