SOUTĚŽ (UKONČENO) – Navrhni vlastní cover plate pro New Nintendo 3DS White!

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA A MOMENTÁLNĚ PROBÍHÁ HODNOCENÍ SOUTĚŽNÍCH DĚL!

Jak jistě víte, New Nintendo 3DS umožňuje upravit si svou konzoli pomocí vyměnitelných krytů a docílit tak vlastního unikátního vzhledu. Ale co když chcete mít opravdu speciální konzoli, kterou nemá nikdo jiný? Právě pro vás je tu naše nová umělecká soutěž!

Dáme vám jedinečnou možnost vžít se do role jednoho z Nintendo designérů a navrhnout svůj vlastní, naprosto jedinečný cover plate pro New Nintendo 3DS White. Vítězný návrh, který vybere naše odborná porota, následně opravdu vyrobíme a výherci k němu navíc přidáme také konzoli New Nintendo 3DS White s nabíječkou a nové hry The Legend of Zelda: Majora’s Mask a Monster Hunter 4 Ultimate!

...
...
...
...
Jak se zúčastnit soutěže:
1) Stáhněte si šablonu ve formátu, který vám nejvíce vyhovuje – JPG PDF PSD
2) Vytvořte vlastní návrh designu pro kryt konzole. Můžete jej nakreslit ručně nebo vytvořit v počítači. Důležité je, aby se jednalo o váš vlastní návrh. Využívejte tedy pouze prvků, na které vlastníte autorská práva.
3) Pečlivě si přečtěte pravidla soutěže (naleznete níže). Porušení pravidel znamená okamžitou diskvalifikaci.
4) Naskenujte nebo vyexportujte svůj návrh. Výsledný soubor by měl ideálně být ve formátu JPEG, 200 DPi, který nám umožní kvalitní tisk na kryt.
5) Vyplňte pravdivě soutěžní formulář (naleznete níže), přiložte soubor se svým návrhem a formulář odešlete. Každý soutěžící může odeslat až 3 návrhy (v tom případě je nutné pokaždé vyplnit formulář znovu).

Soutěž probíhá od 23.2.2015 do 31.3.2015. Vyhlášení výsledků proběhne 10.4.2015

Šablony

JPGPDFPSD

Soutěžní formulář

Pravidla soutěže