Super Smash Bros. for Nintendo 3DS

Bojová série v přenosné verzi získává kladný ohlas kritiků

Čekání je téměř u konce, protože Super Smash Bros. pro Nintendo 3DS přichází již tento týden, aby dobylo Evropu. Fanoušci se poprvé dočkají přenosné verze Smash Bros. a velkého množství obsahu, včetně 40 hratelných postav z řad nových vyzyvatelů i oblíbených veteránů. Dále se také můžete těšit na Nintendo 3DS exkluzivní Smash Run mód a online For Glory a For Fun módy, které vám umožní vyzvat celý svět.

Kritici z celé Evropy chválí skok této série na přenosná zařízení:

 

CVG, 9 z 10“Super Smash Bros. pro 3DS je neuvěřitelně vymazlená hra”, “Super Smash Bros. si užijete jako technickou bojovku nebo také jako bláznivou party řezačku. Super Smashový debut na přenosných zařízeních vítězí na všech frontách.”

 

Nintendo Life, 9 z 10“Precizní řemeslné provedení v kombinaci s neuvěřitelným množstvím obsahu dělá ze Super Smash Bros. pro Nintendo 3DS přímo návykovou zábavu, kterou jen tak z ruky nepustíte.”

 

Pocket Gamer, 9 out of 10“Super Smash Bros. je na handheldech frenetickou a úžasně podmanivou zábavou. Tato přenosná verze toho navíc má hodně co nabídnout – včetně zástupu bojovníků, trofejí a herních režimů.”

 

Videogamer.com, 9 out of 10“Super Smash Bros. pro Nintendo 3DS se honosí stejným obsahem a fantastickou hratelností, jako bráška pro domácí konzoli. Verze pro Wii U tedy bude muset překonat vysoko nastavenou laťku.”

 

Huffington Post, 9 out of 10“Hra kombinuje vše, co na Nintendu tak milujeme – zdánlivě jednoduché herní mechanismy, barvitou grafiku, fantastický design a jemný náznak ironie a milého humoru. Výsledkem je titul, jenž spojuje propracovanost těch nejlepších bojovek na trhu s rozmanitostí celého Nintendo eShopu. V rámci přenosných konzolí se Super Smash Bros. pro Nintendo 3DS stanou naprostou klasikou. Už se nemůžeme dočkat verze pro Wii U.”

 

Každý, kdo touží vyzkoušet jaký je nový Smash Bros, si může zdarma vyzkoušet demo, které je nyní k dispozici na Nintendo eShopu. Toto demo nabízí Smash režim s pěti hratelnými postavami (Mario, Villager, Link, Pikachu a Mega Man), jednu arénu (Battlefield) a možnost zápasit v místním multiplayeru s ostatními Nintendo 3DS a 2DS majiteli, kteří si stáhli demo na své systémy. Demo lze hrát až 30 krát.

Super Smash Bros pro Nintendo 3DS vychází exkluzivně na Nintendo 3DS a 2DS

již 3. října. Fanoušci si také mohou pořídit Super Smash Bros pro Nintendo 3DS v Limited Edition Packu, který obsahuje je červenou konzoli Nintendo 3DS XL se Super Smash Bros motivem na přední straně a předinstalovanou hrou.