Užijte si zábavnou a zuřivou multiplayerovou hru Mario Kart 8 Deluxe, která vychází tento pátek na Nintendo Switch

Nastartujte motory, sešlápněte pedál na doraz a připravte se na napínavou závodní akci, kterou nabízí pouze Mario Kart. Mario Kart 8 Deluxe vychází napříč Evropou už tento pátek na konzoli Nintendo Switch. Ať už hrajete s rodinou doma v obývacím pokoji, rychlý závod s kamarády v parku, nebo dokonce na návštěvě u kamaráda, Nintendo Switch nabízí hráčům užít si zábavu s Mario Kart tolika různými způsoby, jako nikdy předtím.

S Mario Kart 8 Deluxe si můžou všechny věkové kategorie zahrát společně. S novou volitelnou funkcí “Chytré řízení” si hráči mohou užít více akce, aniž by se museli trápit s učením řízení. V pátek také vychází Nintendo Switch Joy-Noc Wheel, kdy každé balení obsahuje pár těchto ovladačů, které využívají funkci pohybových senzorů.

 

V Mario Kart 8 Deluxe najdete známé a oblíbené Nintendo postavy jako jsou: Mario, Luigi, Yoshi, Link z The Legend of Zelda, a nově bude k dispozici i Inkling Boy a Inkling Girl ze Splatoon série. Závodit můžete na 48 různých dráhách, které jsou inspirované Nintendo tituly. Od série Super Mario až po Animal Crossing, a dokonce i svět Hyrule. Některé funkce budou veteránům povědomé, jako třeba výbuchy a vzkříšení. Vylepšení se dostalo klasickým okruhům z předchozích dílů – Mario Kart 64, Mario Kart DS a Mario Kart Wii.

Mario Kart 8 Deluxe umožní hráčům soupeřit ve zběsilých závodech kdykoliv, kdekoliv a s kýmkoliv chtějí. Stačí dát soupeři do rukou jeden ze dvou Joy-Con ovladačů, které jsou součástí Nintendo Switch balení a hrát na obrazovce konzole. Mario Kart 8 Deluxe nabízí možnost hrát kdekoliv se hráči zlíbí. Ať se jedná o hraní v tabletop módu při čekání v restauraci, v handheld módu na zadních sedadlech auta nebo v TV režimu na párty. Začátečníci i veteráni mají skutečně velkou řadu způsobů, jak se dostat do těsných a vypjatých soubojů.

 

V případě online i lokálního multiplayeru si hráči mohou užít nový a přepracovaný Battle mód. Hráči budou bojovat v jedné z osmi arén, kdy uvidíme prvky z Mario Kart 7, ale také se zapojí do herních módů vracející se z Mario Kart Double Dash!! a Mario Kart Wii, jako je Bob-omb Blast a Shine Thief. Vedle klasické Balloon Battle bude k dispozici i zcela nový mód ve stylu policie a zlodějů s názvem Renegade Roundup. Hráči také mohou použít vracející se předmět Feather, který umožňuje skákat přes překážky v Battle módu a k dispozici bude i the Boo, což je předmět umožňující krást předměty od ostatních.

 

Mario Kart 8 se tak připojí k řadě již vydaných her pro konzoli Nintendo Switch po bok Snipperclips – Cut it out, together!, 1-2-Switch a The Legend of Zelda: Breath of the Wild, která získala nejvíce absolutních hodnoceních v historii Metacritic.

 

Vedle 48 různých tratí, lokálního a online multiplayeru, nových herních módů, nabízí Mario Kart 8 Deluxe pět rychlostních tříd, z kterých lze vybírat, a rozsáhlé amiibo kompatibility. Akční multiplayer je možné si s přáteli užít na Nintendo Switch několika způsoby:

  • Až čtyři hráči mohou hrát na jedné Nintendo Switch konzoli v TV režimu, nebo tabletop módu použitím podstavce na zadní straně konzole.
  • Online multiplayer umožňuje připojení až dvou lokálních hráčů, kteří se připojí do závodu pro 12 hráčů z celého světa.
  • Skrze lokální bezdrátové připojení je možné propojit až 8 různých Nintendo Switch konzolí a hrát tak dohromady v jedné místnosti.
  • Až 12 konzolí v TV režimu je možné propojit pomocí LAN Play, s jedním nebo dvěma hráči na konzoli, maximální počet hráčů je 12.

 

Hrajte KDYKOLIV, KDEKOLIV, S KÝMKOLIV v doposud největším a nejrozsáhlejším Mario Kart titulu, který přichází s novými herními módy, postavami a se spoustou možností, jak si užít hraní multiplayeru lokálně s přáteli nebo online.