Vyzkoušejte si Mario Strikers: Battle League Football First Kick demo během 4. a 5. června a ukažte svůj fotbalový um

Mario Strikers: Battle League Football vychází pro Nintendo Switch v pátek 10. června, přičemž hráči toužící si tento titul vyzkoušet co nejdřív mohou pomalu chystat své kopačky. Mario Strikers: Battle League Football First Kick* demo je už nyní dostupné ke stažení v Nintendo eShop. Tato zkušení verze nabídne napínavé online** týmové zápasy i tréninkový režim, a to už o víkendu 4. a 5 června. Hráči se tak mohou začít připravovat na úvodní pískot 10. června. Společnost Nintendo rovněž oznámila dodatečnou podporu po vydání hry, jež nabídne nové postavy.

Mario Strikers: Battle League Football First Kick tréninkový*** režim je v tuto chvíli dostupný pro všechny členy Nintendo Switch Online. Už od tohoto čtvrtka si hráči, kteří si službu zatím nepředplácí, ji mohou bezplatně vyzkoušet na celý týden. V tréninkovém módu se naučíte střelbě, nahrávkám, odebírání míče i další pokročilým technikám. Jakmile si hráči zvyknou na ovládání, budou moci se vydat na zelený pažit v rámci testu, která proběhne 4. a 5. června v následujících časech:

  • Sobota 4. června 05:00 – 06:00
  • Sobota 4. června 13:00 – 14:00
  • Sobota 4. června 21:00 – 22:00
  • Neděle 5. června 5:00 – 6:00
  • Neděle 5. června 13:00 – 14:00
  • Neděle 5. června 21:00 – 22:00

V rámci online zápasů First Kick dema se hráči budou poměřovat s ostatními plejery. Každý mančaft se skládá z hráčů na dvou konzolích Nintendo Switch a maximálně dva hráči se mohou připojit z jedné konzole. Tento systém tvoří ve výsledku čtyřčlenné týmy, které lze složit jak z náhodných hráčů, tak i z přátel. Experimentujte a složte svůj tým z 10 různých hratelných postav, vyzkoušejte jejich unikátní schopnost a vhodně vyberte svoje mužstvo vzhledem ke svému hernímu stylu.****

Už ve čtvrtek 2. června můžete – v případě že nejste aktivním předplatitelem – vyzkoušet Nintendo Switch Online díky sedmidennímu testovacímu období (dokonce i v případě, že jste obdobné nabídky využili už v minulosti). Toto členství vám nejenže umožní si užít blíží se demoverzi Mario Strikers: Battle League Football First Kick, ale zároveň otevře hráčům další spektrum výhod, které Nintendo Switch Online nabízí.

*Dostupné ke stažení do 5. června.

**Nintendo Switch Online členství (prodávané samostatně), nebo bezplatné týdenní zkušení období této služby je vyžadování pro online hraní. Nemusí být dostupné ve všech zemích. Připojení k internetu je vyžadování pro online hraní. Uplatňují se podmínky. Pro více informací navštivte https://www.mojenintendo.cz/switch/online

***Připojení k internetu je vyžadování. Režim tréninku je dostupný od 27. května do 6. června.

****Možnost si měnit vzhled bude dostupná v plné verzi.