The World Ends With You – Final Remix- Vychází 12. října na Nintendo Switch

Jedna z nejvychvalovanějších handheldových her desetiletí se na Nintendo Switch objeví v HD, s rozšířenou hratelností a novým exkluzivním obsahem. The World Ends with You -Final Remix- vychází na Nintendo Switch 12. října. Počínaje dneškem si hráči mohou hru v Nintendo e-shopu předobjednat a současně zhlédnout nový The World Ends With You -Final Remix- Overview Trailer.

Dokonči misi… nebo budeš zničen. To je vše, Neku ví potom, co se bez jediné vzpomínky probudil uprostřed rušné křižovatky. Hned na to bojuje s parťákem po boku ve hře na život a na smrt. Klasické RPG od Square Enixu přináší ponurý příběh ze života japonské mládeže na Nintendo Switch. Spolu s japonskou kulturou, jídlem a módou se můžeme těšit i na nově rozšířený scénář a soundtrack.

 

Hru lze ovládat dotykovou obrazovkou Nintendo Switch konzole nebo Joy-Con ovladači. V co-op módu spolu mohou dva hráči vzdorovat nestvůrám přezdívaným Noise nebo se společně účastnit Reaper’s game.

 

Následuj Neku a jeho kamarády na cestě za svobodou v The World Ends with You -Final Remix-, které vychází na Nintendo Switch 12. října.