Zachraňte pomatené občany v The Stretchers!

The Stretchers, vtipná puzzle kooperativní hra navržená Tarsier Studios a vydaná společností Nintendo je nyní k dispozici ke stažení z Nintendo eShopu pro Nintendo Switch. Hráči se mohou zapojit do role dvou mediků sdílením Joy-Con ovladače s kamarádem nebo se sami vydat na záchranu ztrápených občanů, známých jako Dizzies, různými šílenými způsoby. Na průběh hry se můžete podívat v traileru níže v anglickém jazyce.

Na záchranu Dizzies se hráči vydají pokaždé ve své sanitce – a tam začíná chaos: rozbíjejte zdi, létejte zvukem a postavte se všem možným divokým nebezpečím. Když dorazí, hráči se budou muset spojit, aby naložili Dizzies na svá nosítka (nebo je odnesli za končetiny) a odnesli zpět do své věrné sanitky, zatímco se vyhýbají všem nebezpečím a řeší hádanky po cestách. K blokování nevyzpytatelných laserů lze přesouvat nábytkem, ničit zdi můžete demoliční koulí a mnoho dalšího. Konečně, po napínavé cestě zpátky můžou být Dizzies vyléčeni, a to zrovna včas před dalším zásahem!

Hráči mohou sdílet svůj Joy-Con ovladač s přáteli, aby se vyhnuli pastem, našli bonusové poklady a řešili spolu hádanky, zatímco pomáhají těm, co to potřebují. Solo hráči se do toho můžou dát i sami a budou ovládat oba mediky najednou.

Kromě zachraňování pomatených občanů v nouzi hra nabízí také několik vedlejších misí, které zahrnují kácení stromů, stavění ramp, ničení kamenů pomocí pyrotechniky a hry na schovávanou.

The Stretchers, zábavná puzzle kooperativní hra navržená Tarsier Studios a vydaná společností Nintendo, je nyní k dispozici ke stažení na Nintendo eShopu pro Nintendo Switch. Hráči se mohou vžít do rolí dvou mediků sdílením Joy-Con ovladače s přáteli nebo se vydat sami na záchranu utrápených občanů, známých jako Dizzies, při řešení hádanek a přejíždění sanitkou po mapě.