Zažijte na vašem Nintendo 3DS dny plné štěstí společně s Animal Crossing: Happy Home Designer

Na oslavu vydání hry Animal Crossing: Happy Home Designer pro zařízení z rodiny Nintendo 3DS se Nintendo of Europe chystá vydat řadu nových doprovodných produktů. Už 2. října tohoto roku se tedy můžete těšit mimo jiné také na dva nové hardwarové balíčky, které umožní užít si širokou paletu možností tohoto titulu, jak fanouškům série, tak zcela novým hráčům.

Fanoušci série Animal Crossing se zálibou v navrhování interiérů i exteriérů budou moci v Animal Crossing: Happy Home Designer pro zařízení z rodiny Nintendo 3DS popustit uzdu své představivosti. Připojte se k Nookově rodinnému podnikání a navrhněte pro stovky oblíbených zvířátek ze série jejich vysněné domovy! No a pokud byste se cítili na ambicióznější projekty, můžete se pustit třeba do návrhu školy či kavárny a vašim oblíbeným zvířecím kamarádům tak přiřadit zcela nečekané role.

Při příležitosti jejího vydání pak bude limitované množství kopií hry v obchodech obsahovat jednu speciální amiibo kartu, která umožní hráči povolat speciální postavu z karty a vyřádit se při navrhování jejího vysněného obydlí. Jaký druh domovu vybudujete třeba pro takového Toma Nooka nebo Isabelle? Další amiibo karty budou prodávány samostatně v baleních po třech. Jedna z těchto karet pak bude vždy patřit speciální postavě, jejíž dům nebude možné navrhnout bez použití její amiibo karty. Každou z karet bude možné použít na různých kopiích hry, díky čemuž budou skvělé pro sbírání a vyměňování mezi vašimi přáteli.

Zatímco majitelé novějších New Nintendo 3DS a New Nintedno 3DS XL mohou jednoduše přiložit amiibo karty na NFC oblast zabudovanou do spodní obrazovky zařízení, majitelé zařízení Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL a Nintendo 2DS si budou moci nově dokoupit speciální příslušenství jménem NFC Reader/Writer. Totot příslušenství jim umožní plně si užít možností amiibo karet i figurek v jakékoliv kompatibilní hře.

Vydání hry Animal Crossing: Happy Home Designer pro zařízení z rodiny Nintendo 3DS bude doprovázeno vydáním následujících balíčků a samostatných produktů:

  • New Nintendo 3DS + Animal Crossing: Happy Home Designer Pack: Obsahuje white New Nintendo 3DS s digitální kopií hry Animal Crossing: Happy Home Designer, unikátní sadu krytů a jednu speciální amiibo kartu.
  • New Nintendo 3DS XL Animal Crossing: Happy Home Designer Edition: Obsahuje white New Nintendo 3DS XL osazené unikátním tématickým krytem, digitální kopii hry Animal Crossing: Happy Home Designer a jednu speciální amiibo kartu.
  • Animal Crossing: Happy Home Designer + NFC Reader/Writer Pack: Obsahuje fyzickou kopii hry Animal Crossing: Happy Home Designer, jednu speciální amiibo kartu a NFC Reader/Writer příslušenství.
  • Samostatně prodejné NFC Reader/ Writer příslušenství.
  • New Nintendo 3DS kryty číslo 5 (představuje K.K. Slider), 6 (představuje Isabelle) a 27 (představuje různorodá zvířátka z Animal Crossing série).
  • První sérii balíčků Animal Crossing amiibo karet (každý obsahuje jednu speciální a dvě obyčejné amiibo karty).

Ať už se chystáte na své první setkání se zařízeními z rodiny Nintendo 3DS nebo patříte mezi jejich majitele, 2. října si z nabídky balíčků hry Animal Crossing: Happy Home Designer zaručeně vyberete.

 

Digitální kopie hry Animal Crossing: Happy Home Designer je předinstalována na 4GB microSD kartě, která je součástí vybraných balíčků. Sada krytů obsažená v New Nintendo 3DS + Animal Crossing: Happy Home Designer Packu nebude v Evropě prodávána samostatně.