Zažijte nový typ akční hry s Ring Fit Adventure na Nintendo Switch

Nastal čas vydat se na báječné dobrodružství v rozsáhlém světě plném výzev a silných nepřátel a čelit zlomyslnému (svalnatému!) záporákovi. Hra je jedinečná tím, že se v ní hráči světem pohybují a s nepřáteli bojují pomocí reálných cviků snímaných příslušenstvím, které reaguje na hráčovy pohyby. Ring Fit Adventure na Nintendo Switch je k zakoupení od 18. října. Dvě nová příslušenství – Ring-Con a pás na nohu – fungují ve spojení s Joy-Con ovladači a mění hráčovy reálné pohyby jako jsou běh na místě, dřepy či protahování paží, na silné útoky ve hře.

V hlavním Adventure módu cestují hráči několika barevnými světy s cílem porazit zlého dračího kulturistu Dragauxe. V každé z úrovní hráči porážejí nepřátele pomocí cviků na paže, nohy a trup, a tak získávají body zkušeností a sbírají ingredience k míchání smoothies, které pomáhají v jejich cestě. Mimo zápasení mohou hráči narazit také na neobvyklé způsoby přepravy. Těšit se můžete například na skákací plošiny poháněné dřepy, paddleboardy a spousta dalších reálnými cviky poháněných možností.

Kromě hlavního dobrodružství hra nabízí také „Quick Play“, který je skvělý pro hraní Ring Fit Adventure v kratších úsecích, které můžete kdykoliv přerušit. To dává prostor k zábavě na různé způsoby, můžete se například střídat s přáteli a rodinou v různých minihrách. Tyto minihry pokrývají celou škálu aktivit rozbíjením krabic poryvy vzduchu stlačováním Ring-Conu počínaje a tvarováním keramiky dřepy konče. Hra obsahuje také online tabuli výsledků*, kde si hráči mohou porovnávat své nejvyšší skóre s kamarády ze seznamu přátel Nintendo Switch!

Dalšími módy jsou „Simple“ a „Sets“, které nabízí ještě více možností jak cvičit. „Simple“ dovolí hráči vybírat si ta cvičení, která chce a provádět je jednotlivě. Rekordní skóre se ukládají, aby mohli hráči sledovat své nejlepší výsledky. „Sets“ nabízí provázané sekvence různých cviků zaměřené na určitou část těla. Tento mód umožňuje hráčům soustředit se na určitou skupinu svalů. Můžete se tak posílit například nohy, ramena, střed nebo spodní část těla.

Chcete-li začít s hraním Ring Fit Adventure, stačí si pás na nohu připevnit na levé stehno a zasunout do něj levý ovladač Joy-Con. Do příslušenství Ring-Con následně vložíte pravý Joy-Con a uchopíte jej do obou rukou. Ring-Con je ohebné elektronické zařízení, které vyvíjí odpor a díky Joy-Con ovladači vnímá hráčovy pohyby. Ring Fit Adventure si můžete nastavit na různou úroveň náročnosti, takže si i hráči, kteří ještě nemají žádné zkušenosti s fitness, mohou náročnost měnit kdykoliv během hry, jak je libo. To všem umožňuje hrát každý den bez problémů a v příjemné intenzitě.

Zábavná podstata Ring Fit Adventure hráče motivuje pravidelně cvičit, zatímco na cestě spějí k vyšší úrovní své herní postavy. A díky kvalitám konzole Nintendo Switch si hru můžete vzít kamkoliv s sebou a cvičit zcela dle vašich představ.

Pomocí jedinečného Multitask módu využijí hráči příslušenství Ring-Con s připojeným Joy-Con ovladačem i bez Nintendo Switch konzole. Ring-Con příslušenství můžete stlačovat a natahovat v práci nebo při sledování televize a získáte tím body zkušeností navíc. Ring-Con poté synchronizujete se svou hrou Ring Fit Adventure a tím přeměníte shromážděná data o cvičení na odměny, kterými však nemusí být pouze zkušenosti – těšit se můžete také na některé herní předměty pro vaši postavu.

Ring Fit Adventure je nyní k dispozici v obchodech a zahrnuje game card, příslušenství Ring-Con a pás na nohu. Pro více informací o hře navštivte: https://www.mojenintendo.cz/switch/index.php?page=ringfitadventure

Vaše síla nyní díky pásu na nohu a příslušenství Ring-Con spočívá v opravdovém tréninku. Nová dobrodružná hra Ring Fit Adventure je k zakoupení od 18. října.

*  Hra online vyžaduje připojení k internetu. Pro použití služeb online je vyžadováno založení účtu Nintendo a přijetí souvisejících podmínek. Uplatňuje Všeobecné podmínky ochrany osobních údajů. Některé online služby nejsou dostupné ve všech zemích. Online hra vyžaduje placené online členství. Zjistěte více o placeném členství na: https://www.mojenintendo.cz/switch/index.php?page=online