Zbytek roku 2017 se ponese ve znamení skvělých her pro všechna zařízení z rodiny Nintendo 3DS

S E3 ve zpětném zrcátku se společnost Nintendo opět zaměřila na chystané novinky pro všechna zařízení z rodiny Nintendo 3DS, kterých se majitelé této řady kapesních konzolí dočkají letos a během příštího roku. Jde hlavně o návraty některých z nejpopulárnějších sérií společnosti Nintendo jako jsou například hry Metroid: Samus Returns, Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions, Pokémon Ultra Sun, Pokémon Ultra Moon, a Hey! Pikmin. Více o těchto novinkách najdete již teď ve videích na oficiálním YouTube kanálu NintendoCZ a s českými titulky.

 

Zde je přehled toho nejzajímavějšího, na co se mohou hráči zatím těšit:

  • Metroid: Samus Returns: Moderní přepracování hry Metroid II: Return of Samus na Game Boy z roku 1992 představí vylepšený arzenál, nové útoky, schopnosti a přepracovanou mapu světa. Hra vyjde 15. září společně s dvojicí amiibo figurek – Samus Aran a Metroid. Do vyprodání zásob pak bude k dispozici také speciální edice hry, obsahující fyzickou kopii hry, kód ke stažení původní Game Boy hry Metroid II: Return of Samus na Nintendo eShopu, SteelBook, sound-selection CD obsahující 25 skladeb z celé Metroid série, zlatý S odznáček, Morph Ball 3D klíčenku a čtyřicetistránkový artbook. Hru i samotné amiibo figurky si můžete již teď prohlédnout v playlistu Metroid: Samus Returns na oficiálním YouTube kanálu NintendoCZ.

LEGACY_EDITION_MOCK_UP_EN

  • Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions: Tato vylepšená verze první hry v rámci Mario & Luigi série se bude moct pochlubit vylepšeným vizuálem, ovládáním přes dotykovou obrazovku a užitečnými vylepšeními v rámci hratelnosti. Nově přidaný vedlejší příběh s názvem Minion Quest: The Search for Bowser pak představí spoustu tradičních postav Muschroom Kingdom ve zcela novém světle. Hra Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions vyjde 6. října tohoto roku společně s dvojicí nových amiibo figurek – Goomba a Koopa Troopa. První záběry ze hry najdete již teď v playlistu Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions.

 

  • Pokémon Ultra Sun & Pokémon Ultra Moon: S novou částí příběhu, novými Pokémony a vylepšenými herními funkcemi nabídnou hry Pokémon Ultra Sun and Pokémon Ultra Moon svěží dobrodružství v regionu Alola. Obě hry vyjdou 17. listopadu tohoto roku. Více informací bude zveřejněno během následujících měsíců.
  • Ever Oasis: Toto nádherné a tajuplné RPG dobrodružství, které vychází již dnes, nechá hráče prozkoumávat rozlehlou poušť, řešit zapeklité hádanky v dungeonech a stavět svou vlastní oázu. Hru je možné si taktéž vyzkoušet v rámci demoverze, která je zdarma ke stažení na Nintendo eShopu. Na oficiálním YouTube kanálu NintendoCZ si již nyní můžete pustit launch i další trailery k této hře v playlistu Ever Oasis.
  • Hey! Pikmin: V tomto zcela novém druhu Pikmin dobrodružství budou hráči vrhat všechny možné druhy Pikminů za pomoci dotykové obrazovky, aby s jejich pomocí řešili hádanky, překonávaly překážky a poráželi nepřátele. Hra Hey! Pikmin vyjde exkluzivně pro všechna zařízení z rodiny Nintendo 3DS již 28. července tohoto roku. Ve stejný den pak do herních obchodů dorazí také nový přírůstek do této rodiny, nesoucí název New Nintendo 2DS XL, který si můžete prohlédnou v playlistu New Nintendo 2DS XL a také nová amiibo figurka Pikminů. Na oficiálním YouTube kanálu NintendoCZ a konkrétně v playlistu Hey! Pikmin najdete také videa k této hře, stejně jako nový Hey! Pikmin demo trailer.

NVL_AP_char01_2_R_ad

  • Miitopia: Voláme všechny Tomodachi! Temný lord krade tváře obyvatel světa Miitopia a je na statečných hráčích, aby je získali zpět v tomto dobrodružství, které začíná již 28. července tohoto roku, a které tak bude možné rozehrát rovnou na nových handheldech New Nintendo 2DS XL, které vychází ve stejný den. Více o hře najdete v playlistu Miitopia, kde naleznete nejnovější trailery z této hry s českými titulky.
  • Monster Hunter Stories: Připravte se vyrazit na RPG dobrodružství jako žádné jiné v rámci Monster Hunter série, které jste doposud zažili. Ve hře Monster Hunter Stories se totiž stanete jezdcem a budete si budovat pouta s monstry, zvyšovat jejich potenciál a rozpoutávat po jejich boku destruktivní komba. Hráči budou moct létat, plavat a probíjet si cestu do nových lokací, objevovat a líhnout vejce a účastnit se tahových bitev s partou až pěti monster. Hra Monster Hunter Stories vyjde 8. září tohoto roku.

 

  • Etrian Odyssey V: Beyond the Myth: Počínaje vytvořením party pro průzkum nezmapovaného labyrintu stromu Yggdrasilu je hra Etrian Odyssey V: Beyond the Myth celá o tom, jakou si hráči zvolí cestu, kterou se bude jejich dobrodružství ubírat. Pátý díl milované RPG série obsahuje epické tahové souboje, nezmapovaný svět plný výzev a nádherné grafické zpracování, které fanoušci této série tolik zbožňují. Hra Etrian Odyssey V: Beyond the Myth vyjde již letos na podzim.

 

  • Radiant Historia: Perfect Chronology: Původní Radiant Historia pro Nintendo DS je zbožňovaná RPG klasika a v této rozšířené verzi hry budou mít hráči možnost užít si nové části příběhu, vylepšenou hratelnost a vizuály. Hra Radiant Historia: Perfect Chronology vyjde začátkem roku 2018.

 

  • Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux: S návratem hry Shin Megami Tensei: Strange Journey na zařízení z rodiny Nintendo 3DS se mohou hráči těšit na nové části příběhu, dodatečné konce, nový dungeon k prozkoumání a další překvapení. Tato vylepšená verze populárního RPG vyjde v první části roku 2018.

 

  • Dr Kawashima’s Devilish Brain Training: Can you stay focused?: Připravte se potrénovat své mozkové závity v řadě náročných cvičení sestavených s cílem vylepšit koncentraci a soustředění stejně jako pracovní paměť. Podrobte své schopnosti zkouškám osmi ďábelských cvičení, které vám ukážou vaše limity, nebo hrajte proti kamarádům a rodině již 28. července tohoto roku, kdy tato hra vychází na všechna zařízení z rodiny Nintendo 3DS.

 

Více o těchto novinkách a dalších novinkách od společnosti Nintendo najdete již teď ve videích opatřených českými titulky na oficiálním YouTube kanálu NintendoCZ.