Získejte limitované Nintendo 3DS XL Super Smash Bros.

 

Evropští fanoušci Smash Bros. série se nově mohou těšit na Super Smash Bros. Limited Edition Pack pro Nintendo 3DS, který vychází zároveň se hrou samotnou a to již 3. října. Tento balíček poskytne fanouškům možnost vlastnit exkluzivní červené Nintendo 3DS XL* s populárním motivem ze hry Super Smash Bros., jež bude dostupné do vyprodání zásob. Tato limitovaná edice s konzolí dorazí společně s předinstalovanou digiální kopií hry Super Smash Bros. pro Nintendo 3DS, takže se můžet pustit do bitvy, jakmile ji vybalíte z krabice.

 

CMM_3DS_SuperSmashBros_Bundlebox_UKV_mediaplayer_large

 

Super Smash Bros. pro Nintendo 3DS je první přenosná verze hry v sérii a umožňuje bojovat až čtyřem hráčům zároveň v local či on-line multiplayer módu s použítím nejpopulárnějších postaviček. Soutěžte se starými známými postavičkami jako jsou Mario, Link, Samus, Sonic, Pikachu, s právě oznámeným Meta Knightem a zároveň s novými postavičkami mezi které patří Mega Man, Little Mac, PAC-MAN a Palutena. Hráči mohou k soutěžení použít poprvé také své vlastní Mii postavičky. Nově si v této sérii můžete přizpůsobit různé vlastnosti svého bojovníka ať hrajete lokálně či on-line se svými přáteli v rámci různých multiplayer módů.

 

CMM_3DS_SuperSmashBros_Hardware_mediaplayer_large
Probijte se skrz Smash Run – nový mód exkluzivně pro verzi na Nintendo 3DS, která dává možnost až čtyřem hráčům oběvovat rozsáhlá bojiště, srážet nepřátele ze všech možných Nintendo her a také z her třetích stran pro Nintendo. Poražte nepřátele a nechte je za sebou, pozbírejte nejvíce a získejt výhodu – jakmile čas vyprší – finálová bitva začíná. Své dovednosti si můžete zdokonalovat aktivitami jako Target Blast, kde zaútočíte s pomocí bomby, se kterou můžete vyvolat řetězovou reakci a dosáhnout tak vyššího skóre.

CMM_3DS_SuperSmashBros_SpecialEdition_UKV_mediaplayer_large

 

Bojujte proti přátelům a rodině lokálně nebo online, a nebo bojuje s náhodnými vyzivateli z celého světa v online “For Fun” nebo “For Glory” módu. Je to ryzí Super Smash Bros zážitek, který je dostupný hráčům kdykoli a kdekoli. Je to také skvělý způsob jak se vypořádat s dlouhým seznamem bojovníků, kteří se všichni vrátí na Super Smash Bros. pro Wii U, jež můžete očekávat v zimě 2014.

 

Předveďte svůj bojový vkus se Super Smash Bros Nintendo 3DS Limited Edition Pack, které vychází společně se hrou Super Smash Bros pro Nintendo 3DS v Evropě již 3. října 2014.

 

* Neobsahuje AC adaptér.