Vítejte na Alola ostrovech! Pokémon Sun a Pokémon Moon dnes dorazili do Evropy exkluzivně na Nintendo 3DS

Po světovém fenoménu, kterým se stal Pokémon GO, přichází další Pokémoní hit tohoto roku! Skalní fanoušci Pokémonů i úplní nováčci mohou uniknout realitě do krásného světa v regionu Alola ve hrách Pokémon Sun a Pokémon Moon, které dnes vychází exkluzivně pro zařízení z rodiny Nintendo 3DS.

Hráči začnou jejich dobrodružství v Pokémon Sun nebo Pokémon Moon krátce poté, co se jejich charakter přistěhuje do Alola regionu. Krásného regionu, který je tvořen čtyřmi rozsáhlými tropickými ostrovy a jedním uměle vytvořeným. Hráči brzy poznají Profesora Kukuie a další členy pamětihodných postav při prozkoumávání regionu, kdy se budou snažit zdolat všechny ostrovní Trial. V Alola regionu si jsou lidé a Pokémoni velmi blízcí, což je zapříčiněno kulturou, která je velmi odlišná od jiných regionů a přináší tak opravdu nové Pokémoní zážitky pro hráče.

Alola_Region_Map_final_RGB_300dpi_small

Pokémon Sun a Pokémon Moon již byli testovány vybranými médii v US a Japonsku a hodnocení jsou velmi pozitivní:

“One of the best video games ever made” – 9/10, METRO

“Pokémon Sun and Moon is the ultimate Poké adventure” – 5/5, Digital Spy

“Sun and Moon both honour the 20-year legacy of Pokémon and improve upon it” – 9/10, IGN

 

Kromě klasického singelplayerového dobrodružství si hráči budou moci užít nový Battle Royal multiplayer mód. V tomto módu proti sobě stanou čtyři trenéři, kteří budou soutěžit v zápase všichni proti všem se svými nejlepšími Pokémony, kdy vítězem se stane ten, který porazí nejvíce Pokémoních rivalů. Více informací o hrách Pokémon Sun a Pokémon Moon naleznete na této webové stránce: https://www.mojenintendo.cz/sunmoon/

Spolu s oběma tituly má dnes svoji premiéru také Nintendo 2DS Speciální Edice + Pokémon Sun bundle, který obsahuje speciální edici konzole Nintendo 2DS s předinstalovanou hrou Pokémon Sun na 4GB SD kartě i s Nintendo 3D AC adaptérem. To však není jediný hardware, který přichází s novou řadou Pokémoních titulů. Od 18. listopadu je dostupné New Nintendo 3DS XL Solgaleo a Lunala Limited Edition. Toto nádherné černé New Nintendo 3DS XL je obohaceno o artwork legendárních Pokémonů, kteří jsou zároveň titulními Pokémony her Sun a Moon, Solgaleo a Lunala.

Další Pokémoní hit dorazil! S novými Pokémony k pochytání a novým regionem Alola k prozkoumání nabízí Pokémon Sun a Pokémon Moon úplně nové možnosti a velkolepé dobrodružství, které si užijí skalní fanoušci Pokémonů stejně tak, jako úplní nováčci.