Another Code: Recollection právě dorazilo na Nintendo Switch

Od dnešního dne se můžete vydat na tajemné dobrodružství v Another Code: Recollection pro Nintendo Switch. Připojte se k sirotkovi jménem Ashley, jež obdržela dopis od svého otce, o němž si myslela, že už zemřel. Tento dopis spustí řetězec záhadných událostí, které ji dovedou na tajemný a vzdálený ostrov Blood Edwads, kde na ni čekají odpovědi. Kdo nebo co za tímto vším stojí? Podívejte se na nový trailer Another Code: Recollection – Jaké záhady na vás čekají? | Nintendo Switch.

Another Code: Recollection obsahuje hned dvě hry: Another Code: Two Memories a Another Code: R – Journey into Lost Memories. Odhalte minulost a zjistěte pravdu v těchto dvou titulech, které nabízí vylepšenou grafiku, plně prozkoumatelná prostředí, nový dabing, soundtrack i přepracované hádanky. Rovněž byly přidány systémy volitelných nápověd a navigace. Ty jistě ocení hráči, kteří by rádi využili trochu té pomoci při zjišťování jejich dalších kroků.

Demoverze hry je už dostupná na Nintendo eShop. Vyzkoušet si můžete úvodní kapitolu Another Code: Two Memories, přičemž vás postup se posléze přenese do plné verze.