ARMS Party Crash víkend

Zima začíná, v bojovém ringu to ale začíná vřít, jelikož Party Crash přináší nový bitevní chaos do ARMS, barevné a pohyblivé bojovky pro Nintendo Switch. Online event Party Crash, který postaví hráče proti sobě v několika rychle se střídajících různých soubojích, je jedno z mnoha vylepšení, která obohatila ARMS od jeho launche v červnu. Nejbližší Party Crash proti sobě do hlavního ringu postaví Ninjaru a Min Min jako hlavní zápasníky. Začíná v pátek 8. prosince v 10:00 a poběží až do 11. prosince 10:00.

ARMS_NVsMM_MinminPOV_MinMin_RightPunch_1 (1)

Pro ty, kteří s Party Crashem zatím nejsou obeznámeni přinášíme několik důležitých detailů:

Co je vlastně Party Crash zač?

Jedná se o časově omezenou akci, která dočasně nahradí položku Party Match. Hráči z celého světa se mohou připojit do rychlých soubojů a získat body, aby zvýšili svůj Lab Level (speciální Party Crash metrika, která informuje o hráčově postupu během eventu). Na konci celé akce dostane každý zúčastněný herní měnu a odznaky podle toho, jakého Lab Levelu dosáhl. Jedná se o skvělou příležitost, jak získat zajímavé odměny.

Kdo jsou ti “hlavní zápasníci”?

Každý Party Crash proti sobě postaví dvě postavy do vzrušující soutěže. Pokud budete hrát za jednu z těchto postav, získáte bonusové body, které vám pomohou zvýšit váš Lab Level. Odznaky, které získáte za postup na určité Lab Levely, budou spojeny s hlavním zápasníkem, za kterého jste během eventu hráli víc. Co když žádná z vašich oblíbených postav není hlavním zápasníkem? Žádný problém, do ringu můžete s kteroukoliv postavou.

Kdo jsou Ninjara a Min Min?

“Student Neviditelnosti” Ninjara je rychlý a nepolapitelný zápasník, který udeří a rychle zmizí, aby neschytal nějakou tu ránu zpět. Aktuálně trénuje na Ninja College a ARMS Grand Prix je pro něj zároveň závěrečnou prací. Jeho ninjutsu techniky mu dovolují na chvíli zmizet a udělat tak ze svých soupeřů hlupáky.

“Nudlová Bombardérka“ Min Min pochází se slavného domu nudlí Mintendo a používá své štiplavé techniky, aby odrazila útoky svých soupeřů. Má ohnivou povahu a specifický vzhled s pletenou čepicí ve tvaru misky a nudlovýma rukama. Její nudlový vzhled ale neberte na lehkou váhu – když své útoky nabije, její ruce se transformují a zaútočí dračí silou.

Jak z Party Crashe vytěžit co nejvíc?

Kromě účasti v co nejvíce soubojích můžete počet získaných odměn nakopnout i jinými způsoby. Prvním jsou speciální ARMS, které zvýší počet získaných bodů, pokud jimi budete vybaveni. Mění se každých 15 minut, takže buďte ve střehu! Kromě toho se také budou pravidelně objevovat bonusové časové úseky, které přinesou speciální pravidla a módy – třeba “One Hit Wonder”, kde je každý zápas rozhodnut Knockoutem, jednou ranou, nebo “SO MUCH RUSH”, kdy je vaše Rush Gauge stále plný. Všechny body získané během těchto časových úseků se násobí a pomáhají získávat Lab Levely rychleji. Časový rozvrh Bonus ARMS a Bonusových časových úseků můžete zhlédnout na praktické obrazovce přímo ve hře. Štěstí přeje připraveným!

ARMS_NVsMM_Ninjara_RightPunch_3

Toto je také první Party Crash, kde si hráč mohou zahrát za Springtrona, silnou novou postavu, přidanou do hry v poslední aktualizaci, která vyšla 30. listopadu.

Pro bližší pohled na ARMS a jejich rostoucí základnu zápasníků navštivte oficiální ARMS stránky nebo se připojte k ARMS Facebook komunitě.

Podpoříte nepolapitelného Ninjaru nebo zuřivou Min Min? Nebo se zapojíte jen za účelem získání odměn?

Tak či onak nezapomeňte vyzkoušet ARMS Party Crash začínající v pátek 8. prosince 10:00.