Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon se právě dnes dostává mezi hráče

Nastal čas otáčet knižní stránky v Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon pro Nintendo Switch! Tato ilustrovaná kniha o dobrodružném příběhu mladé čarodějky temných umění ve výcviku vychází právě dnes. Hráči se mohou připojit k Cereze a jejímu démonovi Cheshireovi na cestě skrz les plný víl a objevit kořeny titulární Umbra čarodějnice.

Ještě dlouho předtím, než se stala známá jako Bayonetta, se Cereza zbavila jakékoliv opatrnosti a vydala se do nebezpečného Avalonského lesa v naději, že zde zachrání svou uvězněnou matku. Spolupráce mezi ní a Cheshirem, respektive jeho unikátními schopnostmi, je klíčem k překonání všech tamějších překážek, pastí a zejména Tír na nÓgs – iluzorních kobek, které prověří týmovou spolupráci obou hrdinů. Hledejte jádra živlů a vylepšujte schopnosti svého dua, což vám umožní otevírat nové cesty vpřed i přicházet s novým strategiemi v soubojích.

Demoverze obsahující první kapitoly hry je v tuto chvíli dostupná na Nintendo eShop. Hráči mohou přenést svůj dosažený postup do plné hry a pokračovat ve svém dobrodružství přesně v tom bodu, v němž během dema skončili. Jak demo, tak i plná verze nabízejí celou řadu možností přístupnosti jako je snížení poškození nebo zautomatizování určitých ovládacích prvků. Titul si tak užijí jak úplní nováčci, tak i matadoři série.