Dokažte, že máte rytmus ve hře Rhythm Paradise Megamix po všechna zařízení z rodiny Nintendo 3DS již 21. října tohoto roku

Připravte se na ultimátní test vašeho rytmu ve hře Rhythm Paradise Megamix, která vychází již 21. října exkluzivně pro všechna zařízení z rodiny Nintendo 3DS. Hráči se v ní budou snažit nasbírat nejvyšší skóre udržováním perfektního rytmu ve více jak stovce rytmických her, kdy každá bude mít svou unikátní melodii. Ve hře se objeví melodie, které pocházejí z celé historie série Rhythm Paradise a dalších třicet úplných novinek.

 

Dobrý rytmus je zde odměňován mincemi, které mohou hráči utrácet v kavárně za dodatečné hry, které nejsou součástí příběhového módu, stejně jako za upomínky jejich úspěchů. Kavárna také slouží k aktivování japonských textů a audia tak, aby bylo možné rytmické hry procházet v jejich originálním znění.

 

Mince mohou být taktéž použity k vyzvání strážců bran  Saffrona, Saltwatera, a Papriky, kteří brání dalšímu postupu hrou, dokud hráči nepřekonají jejich výzvy. Každý strážce brány představuje jinou úroveň výzvy. Saffronovi zkoušky jsou lehčí, ale stojí nejvíce mincí, zatímco ty Paprikovi jsou nejtěžší a zároveň nejlevnější. Je na každém hráči, zda bude chtít podstoupit větší výzvu a ušetřit nějaké mince nebo budou hrát na jistotu a raději si připlatí.

 

Pokud se nějaká rytmická hra ukáže jako příliš obtížná, případně se bude chtít hráč naučit optimální rytmus, v tutoriálech bude rytmus vizuálně indikován na dotykové obrazovce a umožní tak nováčkům i lovcům nejvyššího skóre vidět, kde je možné zlepšit jejich načasování. Každou rytmickou hru je zároveň možné hrát, jak na tlačítkách, tak na dotykové obrazovce, díky čemuž budou mít mistři tempa více možností jak se postavit novým výzvám a zároveň nabídne jiné herní styly pro opakované hraní.

 

Jakmile jednou hráči ovládnou místní výzvy sólo, budou se moct zapojit do rytmických bojů proti ostatním ve StreetPass Terrace nebo spojit síly s kamarády v Challenge Landu. Ve StreetPass Terrace hráči soupeří proti sobě ve stejných rytmických hrách o získání mincí, ale je třeba počítat s tím, že zkušenější oponenti budou představovat opravdu tvrdý oříšek. V Challenge Landu oproti tomu budou moct až 4 hráči najednou v rámci lokálního multiplayeru nebo Download Play procházet rytmické hry společně za nových podmínek na své cestě stát se novou rytmickou čtyřkou. Hráči si mohou hledat společníky ještě před vydáním hry v již dostupné a zdarma stažitelné demoverzi na Nintendo eShopu.

 

Je to vůbec poprvé, co si evropští hráči mohou naplno užít klasické výzvy z her Rhythm Paradise pro Nintendo DS, Beat the Beat: Rhythm Paradise pro konzoli Wii a pro Japonsko exkluzivního Rhythm Tengoku na Game Boy Advance. Všechny tyto navrátivší se rytmické hry pak dorazí po boku zcela nových pro všechna zařízení z rodiny Nintendo 3DS, čímž dělají ze hry Rhythm Paradise Megamix ultimátní kolekci rytmických výzev pro každého.

Dokažte, že máte rytmus již 21. října v ultimátní kolekci rytmických her Rhythm Paradise Megamix pro všechna zařízení z rodiny Nintendo 3DS.