Hra Chocobo GP je nyní k dispozici pro Nintendo Switch

Společnost SQUARE ENIX® oznamuje, že Chocobo GP, vzrušující závodní hra z univerza Chocobo, je již k dispozici pro Nintendo Switch. Hráči se nyní mohou prohánět po kouzelných a zároveň chaotických tratích s oblíbenými postavami ze sérií Chocobo a FINAL FANTASY®, nechybí ani Vivi a Steiner z FINAL FANTASY IX. Ke stažení je také demoverze Chocobo GP Lite*, která hráčům umožňuje zdolávat strhující tratě ze známých lokací Chocobo a série FINAL FANTASY jak v lokálním multiplayeru, tak ve vybraných online režimech pro více hráčů.

Od dnešního dne si hráči mohou vyzkoušet vše, Chocobo GP nabízí, mimo jiné:

  • Vícero herních režimů – Zahrajte si různé režimy včetně „Story“ a „Chocobo GP“, který nabízí napínavé turnaje formou bracketu, a umožňuje hru až 64 hráčů.
  • Napínavé tratě – Závoďte na různých tratích s tématikou Chocobo a FINAL FANTASY, včetně Cidovy testovací dráhy, ulic Alexandrie a Zozo a Gold Saucer.
  • Řada postav ze sérií FINAL FANTASY a Chocobo – Hráči si mohou vybrat ze široké nabídky hrdinů napříč sérií FINAL FANTASY a Chocobo, včetně známých tváří z her FINAL FANTASY VI, FINAL FANTASY IX a dalších.

První herní sezóna je v režimu Chocobo GP v plném proudu. Účastí v tomto módu si hráči mohou zvýšit úroveň sezóny a získat různé odměny. Kromě toho si mohou za 800 mythrilů zakoupit volitelný Prize Pass (který zpřístupní další sadu sezónních odměn) nebo za 2 400 mythrilů zakoupit volitelný Premium Prize Pass (který hráčům okamžitě zpřístupní sezónní odměny v hodnotě 60 úrovní).

Všichni hráči získají přihlašovací bonus ve formě 800 mythrilů ** / *** (ekvivalent Prize Passu), který jim umožní získat Clouda ze hry FINAL FANTASY VII (dostupného jako odměna za Prize Pass na 60. úrovni sezóny) a v herním Gil Shopu vyměnit Gily za Squalla ze hry FINAL FANTASY VIII.

*1. Je vyžadováno připojení k internetu. Chcete-li používat online služby, musíte si vytvořit účet Nintendo a přijmout související ujednání. Uplatňují se zásady ochrany osobních údajů účtu Nintendo. Některé online služby nemusí být k dispozici ve všech zemích. Online hraní vyžaduje placené online členství. Další informace o placeném online členství.
2. Počet postav dostupných ve verzi Lite se liší od počtu v plné verzi hry.
3. Online závody jsou dostupné pouze v režimu Chocobo GP.
4. Pouze majitelé plné verze mohou vytvářet lobby s využitím místního připojení pro více hráčů. Hráči verze Lite se musí připojit k již existujícím lobby, aby mohli hrát.

**Tento bonus za přihlášení mohou získat jak hráči plné verze Chocobo GP, tak Chocobo GP Lite; v rámci verze Lite se však na Mythril Shop vztahují určitá omezení. Veškerý mythril získaný ve verzi Lite se hráčům, kteří provedou upgrade, přenese do plné verze hry.
***Datum ukončení kampaně na získání bonusu v podobě mythrilu zdarma za přihlášení bude oznámeno později.