Ještě nikdy nebyl lepší čas pořídit svým dětem jejich vlastní Nintendo 3DS!

Mladí majitelé kapesních konzolí z rodiny Nintendo 3DS mají letos v létě opravdové herní hody. Po nedávných vydáních her Teddy Together a Kirby: Planet Robobot se už zítra letní soupiska Nintendo 3DS her rozroste o umělecký titul Disney Art Academy, který je skvělý pro mladé začínající umělce. S kapesními konzolemi z rodiny Nintendo 3DS si mohou rodiče i děti užívat širokou paletu unikátních Nintendo her kdekoliv na svých letních cestách. Součástí této rodiny je také kapesní konzole Nintendo 2DS, která je ideální pro mladší hráče díky absenci funkce 3D zobrazení.

Jeden z takových titulů je právě Disney Art Academy, který děti naučí kreslit 2D kresby více než osmdesáti Disney a Pixar postaviček. Díky možnosti učit se vlastním tempem, prostřednictvím velkého množství snadno pochopitelných lekcí, se mladí nadšenci mohou stát mistry v kreslení postaviček jako je Mickey Mouse, Nemo z animovaného filmu Hledá se Nemo, Elsa z Ledového království, Buzz Rakeťák z Příběhu Hraček či Simba z Lvího krále. Mistrovská díla dětí mohou být uložena na SD kartě jejich zařízení z rodiny Nintendo 3DS a následně nahrána do počítače s možností tisku. Takže se s jejich prácemi mohou rodiče rovnou pochlubit kolegům v práci nebo  připravit milý dárek pro babičky a dědečky. Lokalizovaný Launch trailer můžete zhlédnout s českými titulky ZDE.

Okouzlující plošinovková dobrodružství je pak možné zažít ve hře Kirby: Planet Robobot. V té budou hráči cestovat skrze rozličné světy planety Popstar ve snaze zachránit jí před mechanizovanými protivníky za pomoci Kirbyho vyhlášených Copy schopností, které může použít k okopírování schopností svých nepřátel. Tentokrát může Kirby navíc usednout za knipl mocného bojového stroje, známého jako Robobot brnění, které mu dá přístup ještě k silnějším Copy schopnostem a zcela změní tradiční hratelnost této populární růžové série.

Další unikátní a nezapomenutelný zážitek pro mladší hráče je možnost najít si nového chlupatého kamaráda ve hře Teddy Together. Od prvního okamžiku, kdy medvídek vyskočí z krabice doručené před virtuální hráčův dům společně s tajemným klíčem, budou děti vtaženy do světa, kde se jejich nová hračka probudila k životu a skutečně mluví! Skrze zábavné a snadno pochopitelné minihry si budou moct malé děti se svým novým kamarádem procvičovat čtení, výslovnost a komunikační dovednosti. Tyto aktivity mohou být provozovány za asistence rodičů, protože děti mohou svého medvídka kdykoliv během hry představit kamarádům a rodině. Více o hře Teddy Together a tom, proč se jedná o ideální pohádku na dobrou noc se můžete dozvědět v oficiálním Teddy Together traileru na YouTube kanálu společnosti Nintendo.

Teddy Together je ale pouze jedna z mnoha her určených primárně (nikoliv však výhradně) pro mladší hráče. Kupříkladu edice her Nintendo Selects obsahuje některé naprosto ideální kousky pro herní ratolesti a ke všemu za speciální zvýhodněné ceny. Doporučit lze tak tituly jako je simulátor virtuálních mazlíčků nintendogs + cats: Golden retriever & New Friends, módní hit Nintendo presents: New Style Boutique, dobrodružné skládání kostiček v otevřeném světě LEGO® CITY Undercover: The Chase Begins či epickou výpravu se hrou The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D.

 

Každé zařízení z rodiny Nintendo 3DS navíc skrze službu Nintendo eShop nabízí řadu zdarma stažitelných demoverzí a dalších zdarma stažitelných aplikací. Mezi aktuální demoverze patří například ty ke hrám Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games, Teddy Together a YO-KAI WATCH®. Všichni fanoušci kapesních příšerek dozajista ocení zdarma stažitelný Free to Play titul Pokémon Shuffle.

 

Společně se stovkami her se navíc děti mohou s pomoci svých kapesních konzolí z rodiny Nintendo 3DS dívat také na své oblíbené animované seriály přes zdarma stažitelnou aplikaci Nintendo Anime Channel. Ta umožňuje uživatelům online sledovat řadu populárních televizních show jako je Inazuma Eleven, Pokémon: Indigo League, Pokémon Advanced, a Pokémon Advanced Challenge, stejně jako třeba Kirby! Right Back at Ya!.

 

Starostliví rodiče se navíc nemusí bát, protože kapesní konzole z rodiny Nintendo 3DS disponují funkcí rodičovské kontroly, která jim umožní dohlížet na obsah, ke kterému budou mít jejich ratolesti přístup. Více o této funkci se dozvíte na http://www.nintendo.co.uk/3DS.

 

Ať už budou kreslit své oblíbené Disney a Pixar postavičky, zachraňovat planetu Popstar s Kirbym nebo si hrát s novým kamarádem v Teddy Together, tohle léto se děti díky kapesním konzolím z rodiny Nintendo 3DS rozhodně nudit nebudou! Díky speciálním slevovým akcím navíc nikdy nebyl lepší čas jim tuhle užitečnou hračku pořídit.