The Legend Of Zelda: Twilight Princess HD, Hyrule Warriors: Legends, New Nintendo 3DS XL Hyrule Edition aneb novinkový Triforce pro začátek roku 2016

Březen bude svátkem všech fanoušků série The Legend of Zelda! Postará se o to trio chystaných novinek počínaje The Legend of Zelda: Twilight Princess HD pro konzoli Wii U 4. března, následované Hyrule Warriors: Legends pro všechna zařízení z rodiny Nintendo 3DS a speciální Hyrule edice handheldu New Nintendo 3DS XL 24. března.

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD je remake jednoho z nejlépe hodnocených dílů série, původně vydaného pro konzoli GameCube a v roce 2006 také pro konzoli Wii. Na konzoli Wii U si pak budou moci hráči staré dobrodružství užít v novém HD kabátu a navíc na své výpravě využít sílu figurek amiibo.

 

Nová Wolf Link amiibo figurka tak zpřístupní bonusovou výzvu nesoucí název Cave of Shadows, v původní hře se nevyskytující oblast, kde budou moci zkušení hráči použít schopnosti Wolf Linka a Midny k pokoření řady pater plných nepřátel a pastí. Wolf Link amiibo figurka zároveň bude moct uchovávat srdíčka, která hráčům zůstanou po překonání všech pater Cave of Shadows jako důkaz jejich schopností a zároveň laťku k překonání při dalším průchodu tímto novým tajemným dungeonem.

 

Nejedná se ale o jedinou amiibo figurku kompatibilní s The Legend of Zelda: Twilight Princess HD a hráči tak budou moci využít také pětici dalších The Legend of Zelda amiibo figurek ze Super Smash Bros. kolekce. Link a Toon Link amiiba tak hráčům jednou za den doplní šípy, zatímco Zelda a Sheik amiiba taktéž jednou denně doplní zdraví. Ganondorf amiibo oproti tomu posílí nepřátele, kteří budou hráčům udílet dvojnásobné poškození. Jak to všechno funguje se můžete podívat v novém traileru prezentujícím možnosti amiibo figurek ve hře  The Legend of Zelda: Twilight Princess HD na YouTube kanálu společnosti Nintendo.

 

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD vyjde už 4. března a těšit se můžete také na limitovanou edici obsahující krom samotné hry také Wolf Link amiibo figurku (ve stejný den bude v prodeji taktéž samostatně) a CD Soundtrack.

 

Fanoušci série The Legend of Zelda série preferující spíše kapesní dobrodružství se mohou těšit na zcela novou speciální edici New Nintendo 3DS XL Hyrule Edition, která vyjde už 24. března a stejně jako ostatní New Nintendo 3DS XL handheldy nabídne lepší ovládání, vyšší výpočetní výkon, NFC čtečku pro amiibo a samozřejmě přístup k široké škále unikátních herních zážitků.

 

Ve stejný den pak na všechna zařízení z rodiny Nintendo 3DS zavítá také hra Hyrule Warriors: Legends a s ní pořádná porce akční zábavy původně představená ve hře Hyrule Warriors pro konzoli Wii U, obohacená o nové mapy a postavy z The Legend of Zelda série jako je Tetra, Toon Link, King of Hyrule, Skull Kid či úplně nová ženská verze Linka jménem Linkle využívající v boji dvojici ručních kuší.

 

Hyrule Warriors: Legends pak bude stejně jako jeho Wii U verze kompatibilní s nejrůznějšími amiibo figurkami z The Legend of Zelda série, a to včetně nového Wolf Link amiiba. Pro zpřístupnění silnějších verzí zbraní pro vaše postavy bude stačit přiložit odpovídající amiibo figurku na NFC čtečku zabudovanou do New Nintendo 3DS a New Nintendo 3DS XL či externí NFC Reader/Writer příslušenství pro Nintendo 3DS a Nintendo 3DS XL.

 

Hyrule Warriors: Legends vyjde také v limitované edici obsahující krom samotné hry také repliku kompasu Linkle.

 

Užitje si březen ve znamení série The Legend of Zelda se hrami The Legend of Zelda: Twilight Princess HD pro konzoli Wii U a Hyrule Warriors: Legends pro všechna zařízení z rodiny Nintendo 3DS!