Mario Golf: Super Rush to dnes odpálí na Nintendo Switch

S hrou Mario Golf: Super Rush se vrací série Mario Golf s dosud nejrychlejším pokračováním. Hra se dnes objeví na Nintendo Switch a hráči se tak mohou připojit k celé řadě hrdinů Mushroom Kingdom v různých režimech pro více hráčů nebo také hrát sami.

Jednoduché ovládání tlačítky usnadňuje hru jak novým hráčům, tak zkušeným profesionálům. Stačí jen zamířit, zvolit sílu úderu a odpálit míček. Zakřivení úderu je efektivní technikou, která pomáhá vyhnout se nebezpečím, točení míčku ovlivňuje to, jak se kutálí po přistání. K dispozici je několik funkcí, které vám pomohou zdolat hřiště, včetně měřidla výstřelu, které se přizpůsobuje úhlu svahu, a skenování, které usnadňuje čtení terénu. Navíc je možné využít pohybové ovládání, a to tak, že ovladač Joy-Con budete držet jako golfovou hůl*.

Hráči si mohou vybírat ze 16 hrdinů Mushroom Kingdom, z nichž každý disponuje jinou předností a je vybaven vlastními speciálními pohyby. Poprvé se v sérii objeví Pauline, Chargin’ Chuck a King Bob-omb. Hráči mohou v různých režimech vyrazit na odpaliště až se třemi dalšími závodníky, a to jak lokálně, tak online**. A díky výběru šesti okázalých hřišť, včetně těch standardních a hřišť se speciálními překážkami, je každá partie golfu jiná. Čeká nás toho v této golfové hře prodchnuté Mushroom Kingdom ještě mnohem víc. V budoucnu budou vydány bezplatné aktualizace hry, které budou obsahovat další hřiště a hratelné postavy.

K dispozici je standardní golf, následně dynamický režim Speed Golf, Battle Golf, zběsilejší varianta Speed Golfu, a také příběhový režim Golf Adventure, připomínající RPG. V tomto režimu mohou hráči přihlásit svou postavičku Mii na trénink v prestižním golfovém klubu a absolvovat tak dráhu od nováčka až po profesionála. Zároveň budou moci si povídat se známými hrdiny Mushroom Kingdom, učit se od nich jak na to a přijímat nejrůznější výzvy. Hráči si dokonce mohou svou postavu Mii, a její personalizované statistiky, přenést i do dalších režimů.

​*Během režimu Golf Adventure nelze využívat pohybové ovládací prvky.
**Je vyžadováno připojení k internetu. Chcete-li používat online služby, musíte si vytvořit účet Nintendo a přijmout související ujednání. Uplatňují se zásady ochrany osobních údajů účtu Nintendo. Některé online služby nemusí být k dispozici ve všech zemích. Online hraní vyžaduje placené online členství. Další informace o placeném online členství