Modrá verze konzole Nintendo Switch Lite dorazí do Evropy 7. května

Zcela nová barevná varianta se přidá k paletě barev, ve kterých je dostupná konzole Nintendo Switch Lite, a to již 7. května 2021. Všechny modely konzole Nintendo Switch Lite jsou určeny k handheld hraní, což umožňuje hráčům vzít si svou rozmanitou kolekci her kamkoliv na cesty.

Jedním z takových titulů je i New Pokémon Snap, ve kterém hráči budou objevovat bujné scenérie neznámého ostrova a pořizovat fotografie Pokémonů. Při hledání Pokémonů v jejich přirozeném prostředí dojde i na zkoumání různorodých lokalit včetně hustých džunglí, rozsáhlých pouští, a k odhalování tajemství skrývajícího se za fenoménem Illumina. New Pokémon Snap vyjde pro konzole z rodiny Nintendo Switch 30. dubna.

Dalším přírůstkem do herní knihovny bude i veselé dobrodružství Miitopia, dostupné 21. května, tuto hru si můžete užít s rodinou a přáteli. Na tuto výpravu, jež srší vtipem, si vyberete jakoukoliv postavu a postavíte se zloději obličejů – Dark Lordovi. Tyto dva tituly jsou jen ochutnávkou dobrodružství, které čeká na hráče Nintendo Switch.

Jakožto konzole určená pro handheld hraní má Nintendo Switch Lite integrované ovládací prvky, je lehčí a tenčí než klasická konzole Nintendo Switch. Stále na ní můžete hrát tituly z široké nabídky, které podporují handheld hraní.