Nintendo bude distribuovat Monster Hunter 4 Ultimate na Nintendo 3DS a 2DS do Evropy

Společnosti Capcom® a Nintendo se spojí za účelem vydání titulu, který představuje největší skok kupředu v rámci série Monster Hunter

Nintendo a Capcom dnes potvrdili platnost nové distribuční smlouvy pro titul Monster Hunter 4 Ultimate, který bude v Evropě vydán na Nintendo 3DS a 2DS na začátku roku 2015. Podmínky smlouvy stanovují, že Nintendo přebírá zodpovědnost za prodeje, marketing, PR a distribuci hry v rámci evropských teritorií a Austrálie, zatímco Capcom si zachovává status vydavatele.

capture_L_0001-00000

Monster Hunter 4 Ultimate je nejnovějším dílem populární série Monster Hunter, která celosvětově prodala již více než 28 milionů kopií. Ve hře Monster Hunter 4 Ultimate se hráči ocitnou v roli lovce, jenž se přidává k putující karavaně za účelem objevování nových zemí a měst. Toto velkolepé dobrodružství zahrnuje stovky questů, v nichž se budete vydávat na lov nejrůznějších příšer představujících cenný zdroj surovin pro tvorbu zbraní a výbavy. Titul vychází na Nintendo 3DS a 2DS a představuje pro tuto zavedenou sérii největší skok kupředu díky velkému množství nového obsahu a herních prvků. Poprvé v této hře se hráči mohou na handheldech spojit až se 3 přáteli pomocí internetu přes Nintendo Network. Samozřejmě stále platí varianta lokálního ad-hoc multiplayeru.

capture_L_0005-00000

Monster Hunter 4 Ultimate vezme hráče do nových výšin a to doslova! Herní prostředí je nyní vertikálnější a členitější než kdy dřív. Rozšířený repertoár činností vytváří dynamičtější zážitek z lovu díky plynulé animaci lezení a schopností zaútočit skokem ze zdí. Dále hráči po omezenou dobu můžou jet na monstru, zatímco se ho drží a zasazují rány. Spolu se dvěma novými zbraňovými třídami, děsivými novými monstry a množstvím rozmanitých lokalit je Monster Hunter 4 Ultimate nejrobustnějším dílem vůbec

SS_Teostra_HUD (1)

Monster Hunter 4 Ultimate představuje největší skok kupředu v rámci oblíbené série. V Evropě vyjde na Nintendo 3DS a 2DS na začátku roku 2015.