Nintendo & Humble představují zcela nový Humble Bundle pro všechny fanoušky Nintenda

Humble Bundle, Nintendo of America, Nintendo of Europe a Nintendo of Australia se spojili za účelem vytvoření nového výběru Nintendo 3DS a Wii U titulů v rámci akce zaplať kolik chceš s balíčkem Humble Friends of Nintendo Bundle. Část vybraných peněz pak poputuje na podporu charitativních organizací SOS Children’s Villages International a Code.org.

 

Humble Friends of Nintendo Bundle je výběrem digitálních her pro hardware společnosti Nintendo od vývojářů jako je Capcom, SEGA, Nordic, Atlus, GalaxyTrail, WayForward, KnapNok Games a Vblank Entertainment a další vývojáři budou přibývat, jak se bude nabídka titulů v průběhu akce ještě dále rozšiřovat!

 

Stejně, jako v případě předchozích bundlů, si lze Humble Friends of Nintendo Bundle zakoupit ve třech stupních. Zákazníci tak mohou zaplatit $1 USD nebo více a získat tak digitální verze her Retro City Rampage: DX pro Nintendo 3DS, Affordable Space Adventures pro Wii U, Shantae and the Pirate’s Curse pro Nintendo 3DS a Wii U a slevový kupón na slevu 10 % pro nové odběratele Humble Monthly.

 

Zaplacením větší než průměrné částky, zobrazené v době nákupu na webových stránkách akce, hráči taktéž obdrží digitální verze her Freedom Planet pro Wii U, Rhythm Thief & the Emperor’s Treasure pro Nintendo 3DS, Citizens of Earth pro Nintendo 3DS nebo Wii U (platformu si zvolí zákazník) a exklusivní Retro City Rampage: DX Nintendo 3DS HOME Menu téma, které nebude k dostání nikde jinde.

 

Každý, kdo zaplatí $13 USD nebo více, obdrží digitální verze her Super Street Fighter IV: 3D Edition pro Nintendo 3DS a Darksiders II pro Wii U. Další digitální tituly do této nabídky následně přibudou 3. května ve 20:00 středoevropského letního času pro všechny, kteří zaplatí větší než průměrnou cenu v okamžik jejich nákupu. Stejně jako v případě ostatních Humble Bundlů si pak zákazníci mohou zvolit, jaké procento jejich peněz půjde vývojářům her a jaké na charitu.

 

Humble Friends of Nintendo Bundle nabídka skončí 10. května ve 20:00 středoevropského letního času.

 

Všechny informace o této akci včetně trailerů na jednotlivé tituly můžete najít už teď na webových stránkách https://www.humblebundle.com.