Nové informace o hře Mario Kart 8

Nintendo odhaluje nové prvky ve hře Mario Kart 8, nové závody i nový bonus pro hráče!

 

 

Online multiplayer:

V Mario Kart 8 může hrát až 12 hráčů on-line se čtyřmi hlavními způsoby, jak najít soupeře (Global, Regional, Friends and Rivals, Tournament)**. Chcete se bavit s přáteli zatímco se připravujete na závod? Mario Kart 8 umožňuje hráčům, aby se při čekání na další přátele bavili s pomocí mikrofonu umístěném v ovladači GamePad. Hráči mohou také vytvářet veřejné či soukromé turnaje, pro které mohou nastavit vybrané datum, čas závodu a pravidla. Jak je pro Markio Kart tradiční, hráči mohou závodit proti Ghost datům, která již nahráli jeho kamarádi nebo top 10 nejlepších světových závodníků. Hráči je tak mohou porazit a nebo nastudovat různé triky, jak jízdu vylepšit. Pokud porazíte Ghosta vývojářského týmu Mario Kart 8, dostanete cool Miiverse známku.

Mario Kart TV:

Na tomto kanálu ve hře mohou hráči prohlížet nejdůležitější záznamy ze svých závodů – dokonce s možností přetočení a zpomaleného přehrávání. Závodníci, kteří by se chtěli učit se od druhých, můžou sledovat záznamy nejpopulárnějších videí z celého světa přes Mario Kart TV a mohou k nim i přidávat komentáře. Hráči s účty Google mohou také nahrát svá videa přímo na YouTube v rámci Mario Kart TV a postovat je přímo na Miiverse.

Nové předměty:

Bez ohledu na to, jak zkušení někteří závodníci jsou, nebezpečnému modrému Spiny Shell neuniknou. Dobře načasovaný úder dokáže převrátit porážku ve vítězství v jediném okamžiku. Nový Super Horn odfoukne všechny ostatní položky – a to doslova. Ozvučení Super Horn vypálí aerodynamickou nárazovou vlnu, která odstřeluje všechno v okolí, včetně ostatních řidičů, Red Shellů a dokonce i Spiny Shellů. Je to velké plus, zejména pro řidiče, kteří se snaží udržet svůj náskok v čele závodu. Mario Kart 8 také zavádí Bláznivou Osmičku, vír osmi různých předmětů, které šťastní hráči mohou používat jeden po druhém.

Noví závodníci:

Dvě nové hratelné ženské postavy se poprvé představí. Patří mezi ně těžkotonážní závodnice Pink Gold Peach svítící zlatavým světlem (vytváří lesklý protějšek k Metal Mariovi), a nová Baby Rosalina, která doplňuje tým ostatních dětských postaviček. Stejně jako v minulých Mario Kart hrách si hráči mohou opět zvolit hraní za svou Mii postavičku, která zaokrouhluje výběr závodníků na celkem 30.

Nové prvky Mario Kart 8 jsou zde: