Odhalení nových Pokémonů pro Pokémon Sun a Pokémon Moon

The Pokémon Company International a Nintendo odhalili nové Pokémony, které lze najít a pochytat ve vysoce očekávaných titulech Pokémon Sun a Pokémon Moon, které budou dostupné exkluzivně pro zařízení z rodiny Nintendo 3DS. Tito Pokémoni z regionu Alola se objeví v nejnovější generaci Pokémoních videoher, které budou v Evropě dostupné od 23. listopadu.

 

Nový trailer, který ukazuje všechny tyto nové úžasné Pokémony a nové záběry ze hry, ke zhlédnutí na: https://youtu.be/FcXvaWWqRQ4

 

Nově odhalenými Pokémony jsou:

tapukoko

Jméno: Tapu Koko

Typ: Elektrický/Vílí

Tapu Koko je strážcem ostrova Melemele, jednoho z ostrovů regionu Alola. Tapu Koko disponuje schopností Electric Surge, která nebyla nikdy předtím viděna. Schopnost Electric Surge vyplní prostor kolem Pokémonů elektřinou a zvedne tím sílu útoku každého Pokémona elektrického typu, kterým zaútočí na Pokémona na zemi. Dále tato schopnost brání všem Pokémonům propadnout spánku.

charjabug

Jméno: Charjabug

Typ: Hmyzí/Elektrický

Charjabug je prvním Evolučním stupněm Grubbina – nového Pokémona z region Alola, který byl odhalen minulý měsíc. Charjabugova schopnost Battery umožňuje navýšení síly speciálních útoků jeho spojenců, tedy Vašich Pokémonů.

vikavolt

Jméno: Vikavolt

Typ: Hmyzí/Elektrický

Vikavolt, evoluční stupeň Charjabuga, připomíná velkého brouka s velkým párem kusadel, které používá ke kontrole elektrického paprsku, který vystřeluje ze své pusy.

drampa

Jméno: Drampa

Typ: Normální/Dračí

Drampa je drak, který žije osamocen v horách 10 000 stop nad hladinou moře. Drampova schopnost Berserk zvedne úroveň jeho speciálního útoku o 1, když jeho HP klesne pod svoji polovinu.

bruxish

Jméno: Bruxish

Typ: Vodní/Psychický

Bruxish vysílá silnou psychickou sílu ze svého výrustku na hlavě, zatímco hlasitě brousí zuby. Někteří Bruxishové mají novou schopnost Dazzling, která je chrání před prioritními útoky protivníků, kteří těmito útoky obvykle začínají souboj.

cutiefly

Jméno: Cutiefly

Typ: Hmyzí/Vílí

Cutiefly dokáží odhalit auru všeho živého, včetně lidí, Pokémonů a rostlin. Vyhledávají rostliny podle barvy a jasu jejich aury, a poté sbírají nektar a pyl.

togedemaru

Jméno: Togedemaru

Typ: Elektrický/Ocelový

Togedemaru je menší buclatý Pokémon, který shromažďuje elektřinu a uchovává ji. Dlouhá jehla, která roste zpoza jeho hlavy pracuje jako hromosvod, tedy přitahuje elektřinu.

rockruff

Jméno: Rockruff

Typ: Kamenný

Rockruff má excelentní čich. Jakmile jednou ucítí danou vůni, už nikdy jí nezapomene. Kolují příběhy o tom, jak se tito Pokémoni oddělili od svých trenérů, ale za použití nejjemnějších stop jejich vůní byli tito Pokémoni schopni  sledovat je dlouhé dny do doby, než se opět nesetkali.

komala

Jméno: Komala

Typ: Normální

Nikdo ještě neviděl Komalu vzhůru. Jí, cestuje a dokonce bojuje zatímco spí. Podle starších lidí může být slina těchto Pokémonů použita jako lék na onemocnění nebo nespavost. Komala má schopnost Comatose, která ho udržuje permanentně ve stavu spánku a nenechá Komalu dostat se do jakéhokoliv jiného stavu.

 

Nové podoby Legendárního Pokémona Zygarde se objeví vůbec poprvé v titulech Pokémon Sun a Pokémon Moon. Zygarde je tvořen z komponennt, připomínající buňky. Podle toho, kolik má Zygarde těchto komponentů shromážděných pohromadě, se mění jeho vzhled.

zygarde

Jméno: Zygarde 50% Forme

Typ: Dračí/Zemní

Zygarde věří, že jeho povinností je ochraňovat ekosystém. Monitoruje/Sleduje/Kontroluje Pokémoní ekosystém, aby se ujistil, že není narušován. I přes to, že síla, kterou Zygarde v této podobě disponuje, je ohromující, je tato podoba tvořena pouze 50 % Zygardeových buněk. Zygardové ve formě z 10% nebo ve formě z 50%, kteří mají schopnost Power Construct, ji mohou v průběhu souboje použít ke změně na Zygardeovu kompletní formu, ale za předpokladu, že jejich HP klesne pod polovinu.

zygarde_10percent

Jméno: Zygarde 10% Forme

Typ: Dračí/Zemní

Nastane-li nouzová situace, tato Zygardeho podoba může konat odděleně od Zygarde 50% tím, že se oddělí od těla Zygardeho ve formě z 50%. Thousand Arrows je speciální útok, který se může naučit pouze Zygarde. Jde o útok Zemního typu, který způsobí poškození také Létajícím typům a Pokémonům se schopností Levitate. Po zásahu tímto útokem budou Létající typy a Pokémoni se schopností Levitate zranitelní vůči ostatním útokům zemního typu v dalších následujících tazích. Thousand Waves je také útok, který se může naučit pouze Zygarde. Tento útok nedovolí soupeři utéci ze souboje nebo být vyměněn.

zygarde_100percent

Jméno: Zygarde Complete Forme

Typ: Dračí/Zemní

Kompletní Zygardeho podoba je specializována pro boj. Umožňuje Zygardemu bojovat plnou silou a naplnit tak jeho povinnost chránit ekosystém Pokémonů. Pouze Zygarde se může naučit útok Core Enforcer, kterým vymaže veškeré schopnosti soupeřů, kteří je použili ve stejném tahu, kdy Zygarde použil Core Enforcer.

 

Pro vice informací navštivte stránky Pokemon.co.uk/SunMoon.