Odhaleny další vzrušující detaily o hrách Pokémon Sun a Pokémon Moon

The Pokémon Company International a Nintendo odhalili vzrušující nové informace o dvojici nových chystaných přírůstků do série Pokémon titulů, nesoucích názvy Pokémon Sun a Pokémon Moon, které do Evropy dorazí již 23. listopadu tohoto roku pro všechna zařízení z rodiny Nintendo 3DS.

 

Nově odhalení Pokémoni jsou:

TypeNull_RGB_72dpi

Type: Null

Typ: Normální

Type: Null je syntetický Pokémon, který byl zkonstruován tak, aby syntetizoval síly nejrůznějších Pokémonů, což by ho udělalo neskutečně přizpůsobivého a tím schopného plnit úkoly vyžadující Pokémony stejně silné jako ty z mýtů. Maska na hlavě tohoto Pokémona je zařízení navržené pro jeho kontrolu. Type: Null je partnerem nově odhalené postavy Gladiona, málomluvného válečníka týmu Skull, který si nade vše cení své síly v bitvách.

Jangmo-o_RGB_72dpi

Jangmo-o

Typ: Dračí

Šupinatý Pokémon Jangmo-o má hrdost válečníka a nikdy nezanedbává svůj trénink ve své touze stát se silnějším. Tento Pokémon používá šupiny na své hlavě jako ofenzivní i defenzivní zbraň. Žije v lokacích s tvrdými podmínkami jako jsou kaňony, kde může trénovat.

Alolan_Raticate_RGB_72dpi

Alolan Raticate

Typ: Temný/Normální

Raticati regionu Alola žijí v městských oblastech, což u nich vedlo k mnohem kaloričtější stravě, než u jejich příbuzných jinde ve světě, což vedlo k tomu, že jsou mnohem vypasenější. Ve svých hnízdech si ukládají velké množství jídla a dávají přednost čerstvému ovoci a kvalitním surovinám. Alolan Raticate je Totem Pokémonem zkoušky ve Verdant Cavern na ostrově Melemele ve hře Pokémon Moon.

 

Představení se dočkaly také zcela nové příběhové postavy, a to členové Aether Foundation. Organizace pracující na regionu Alola a provádějící nejrůznější výzkumné projekty. Sídlí na Aether Paradise, jimi vytvořeném umělém ostrovu, a jejich cílem je starat se o zraněné Pokémony. Mezi členy této organizace patří:

Lusamine_RGB_72dpi

Lusamine

Nádherná Lusamine je prezidentkou Aether Foundation.

Faba_RGB_72dpi

Faba

Faba může být identifikován díky svému charakteristickému doplňku, zeleným slunečním brýlím. Je druhou nejvlivnější postavou ve vedení Aether Foundation.

Wicke_RGB_72dpi_RGB_72dpi

Wicke

Jako asistentka šéfa pobočky Aether Paradise má Wicke velice pečovatelskou osobnost a podporuje Fabu. Všichni zaměstnanci Aether Foundation jí zbožňují.

Employee_MaleFemaleSet_RGB_72dpi

Zaměstnanci Aether Foundation

Zaměstnanci Aether Foundation se objevují v nejrůznějších uniformách v závislosti na tom, pod koho zrovna patří.

UB-01_RGB_72dpi

Po celém regionu Alola se šíří zvěsti o stvořeních disponujících obrovskou silou a představujících hrozbu pro lidi i Pokémony. Tato stvoření jsou známá jako Ultra Beasts a tvrdí se, že jich existuje více druhů. Vypadá to, že Aether Foundation provádí výzkum těchto stvoření podle toho, že každé má své kódové označení. UB-01 je Ultra Beast s tělem tvořeným sklu podobnou substancí. Neustále mění tvar a jeho pohyb připomíná mladou dívku. Zatímco u tohoto tvora může být sledováno něco jako instinkt přežití, nikdo neví zda má UB-01 vlastní vůli nebo emoce.

 

Při objevování regionu Alola ve hrách Pokémon Sun a Pokémon Moon hráči narazí na Dexiu a Sinu. Tyto dvě postavy se původně vyskytovaly ve hrách Pokémon X a Pokémon Y jako profesorovi asistenti. Hráči předají předmět jménem Zygarde Cube a požádají ho, aby sbíral Zygardova jádra a buňky, které je možné najít po celém regionu Alola. Pokud jich hráč posbírá dostatek, cesta k nalezení Zygardeho bude jasnější!

finder_160719_RGB_72dpi

V Pokémon Sun a Pokémon Moon se dočká představení také zcela nový herní prvek jménem Poké Finder, za pomoci kterého budou hráči moci pořizovat obrázky Pokémonů, které najdou. Nachází se v Rotom Dexu a pokud bude použitý na určitých místech nacházejících se po celém regionu Alola, bude možné s ním pořizovat obrázky Pokémonů. Ty budou posléze ohodnoceny a čím lepší budou mít hráči obrázky, tím více prvků, jako je například schopnost přiblížení, se jim odemkne.

 

Také bylo oznámeno, že mezi oběma verzemi hry budou některé zásadní rozdíly. V předchozích hrách bylo možné objevit některé Pokémony pouze v jedné ze dvou verzí hry. Nově pak bude v obou hrách časové odlišnosti. Oba světy her Pokémon Sun a Pokémon Moon jsou od sebe odděleny 12 hodinovým rozdílem a navázány na reálný čas. Pokémon Sun tak poběží podle stejného času jako je ten na vašem zařízení z rodiny Nintendo 3DS zatímco Pokémon Moon bude posunutý o 12 hodin. Někteří Totem Pokémoni, objevující se při zkouškách napříč hrou, pak budou taktéž unikátní pro obě verze. Hráči tak potkají různé Pokémony podle toho, zda bude den nebo noc a jejich zážitek ze hry se tak bude zásadním způsobem lišit podle toho, kterou verzi hry zvolí.

 

Nový trailer ukazující všechny nové herní prvky a Pokémony můžete nalézt zde.