Pokémoní výprava do náhodně generovaných dungeonů ve hře Pokémon Super Mystery Dungeon odstartuje už 19. února na všech zařízeních z rodiny Nintendo 3DS

Evropští fanoušci Pokémonů se budou moct vypravit do obrovského světa obývaného pouze jejich oblíbenými kapesními příšerkami již 19. února, kdy hra Pokémon Super Mystery Dungeon dorazí na všechna zařízení z rodiny Nintendo 3DS. Nejnovější dobrodružství z Pokémon Mystery Dungeon série představí všech 720 doposud známých druhů Pokémonů žijící v náhodně generovaných dungeonech představujících takřka nekonečnou zásobu nových výzev a šancí bojovat po boku těch nejvzácnějších Pokémonů v dějinách této značky.

 

Příběh této hry začíná v momentě, kdy se probudíte a zjistíte, že se z vás stal Pokémon. Po zodpovězení série otázek na začátku hry se stanete jedním z dvacítky nejoblíbenějších Pokémonů jako je Pikachu nebo Riolu a vyrazíte společně s dalším Pokémonem objevit a zastavit zdroj tajemné síly, která mění všechny legendární Pokémony v kámen. Budete tedy cestovat okolo světa, pomáhat ostatním Pokémonům, plnit úkoly, prozkoumávat náhodně generované dungeony, překonávat jejich nástrahy a bojovat proti ostatním Pokémonům. Souboje jsou tahové se základními útoky stejně jako charakteristickými útoky jednotlivých Pokémonů a samozřejmě také speciálními předměty.

 

Klíč k úspěšnému pokoření Mystery Dungeonů leží v navažování přátelství s novými Pokémony. Každý z nich má pak jistá kritéria, která budete muset splnit před tím, než ho naverbujete do svého týmu jako je například splnění speciálních úkolů. Ve hře se nachází všech 720 doposud známých Pokémonů, což znamená stovky nových přátel a obrovské množství možných kombinací, díky kterým budou moci hráči dokonale vybalancovat své týmy. Na svých epických výpravách pak nikdy nepotkají jeden a ten samý dungeon dvakrát. Nový kamarádi tak nikdy nebudou daleko!

 

Novinou pro tento díl série je pak představení takzvaného Connection Orbu, obrovské galaxii podobné mapě, která propojuje hráče s ostatními Pokémony a nabízí nové úkoly. Connection Orb tak dělá hledání, komunikaci a spřátelování se s novými Pokémony mnohem snazší a jednotlivé úkoly přístupnější. Jakmile se pak jednou spřátelíte, daný Pokémon se přidá do vašeho týmu a vy tak dostanete možnost v bitvách použít další nové kombinace, které budou často představovat rozdíl mezi vítězstvím a porážkou!

 

Hráči kteří si hru Pokémon Super Mystery Dungeon předobjednají ve vybraných obchodech navíc jako speciální bonus obdrží unikátní Pokémon téma pro HOME menu pro jejich zařízení z rodiny Nintendo 3DS. Své obrazovky si tak budou moci vyzdobit Charizardem, Pikachu, Bulbasaurem a dalšími oblíbenými Pokémony.

 

Připravte se na finální Pokémon Mystery Dungeon dobrodružství se 720 druhy Pokémonů již 19. února kdy hra Pokémon Super Mystery Dungeon dorazí na pulty evropských herních obchodů pro všechna zařízení z rodiny Nintendo 3DS.