Poslední Super Smash Bros. prezentace odhalila trio nových bojovníků a řadu dalších novinek

V poslední video prezentaci společnosti Nintendo k Super Smash Bros. pro Nintendo 3DS a Wii U představil tvůrce této hry, Masahiro Sakurai, mnoho detailů o již dříve oznámeném bojovníkovi Cloudovi z titulu FINAL FANTASY VII. Navíc došlo k představení dalších dvou hratelných postav, kterými jsou Corrin z chystaného Fire Emblem Fates pro zařízení z rodiny Nintendo 3DS a Bayonetta ze stejnojmenné herními redakcemi oceňované série. Právě Bayonetta byla nejčastější volbou v nedávno konaném Smash Bros. Fighter Ballot, kde měli hráči možnost nominovat postavy, které by v Super Smash Bros. viděli nejradši.

Představeny byly také dvě nové arény, které do hry stejně jako nové charaktery přibudou formou placených DLC. První z nich je Midgar, milovaná lokace ze hry FINAL FANTASY VII, kde se bude moct ve velkém stylu předvést Cloud, zatímco Bayonetta se bude cítit jako doma v aréně Umbra Clock Tower. Hráči se dočkají také několika nových kostýmů pro své Mii Fightery v čele s kostýmem inspirovaným Genem ze hry Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars pro starý dobrý Super Nintendo Entertainment System.

Tento stahovatelný obsah bude posledním rozšířením pro Super Smash Bros. pro Nintendo 3DS a Wii U. Finální počet bojovníků se tak vyšplhá na 58, zatímco arén bude dohromady v obou verzích hry 84 a celkový počet kostýmů a čepiček pro Mii fightery se zastaví na číslu 99.

Stejně jako všichni ostatní bojovníci ze hry Super Smash Bros. se pak i finální trio dočká svých vlastních amiibo figurek, jejich datum vydání bude zveřejněno během následujících měsíců. Oficiálního data vydání se ale dočkaly čtyři dalších chystané Super Smash Bros. amiibo figurky, a to Ryu, Roy a R.O.B. ve verzi Famicon Colours, které vyjdou 18. března, zatímco amiibo figurka Lucase bude na pultech všech dobrých herních obchodů dostupná už 29. ledna.

 

Celou prezentaci můžete shlédnout na YouTube kanálu společnosti Nintendo nebo můžete navštívit přímo webové stránky Nintendo Direct.