Potrénujte své mozkové závity zábavným způsobem s rodinou i přáteli v Big Brain Academy: Brain vs. Brain na Nintendo Switch

Big Brain Academy: Brain vs. Brain vychází na Nintendo Switch právě dnes! V této nové multiplayerové* hře, jež si může zahrát naprosto každý, si hráči vyzkouší hned několik aktivit, které otestují vaší mozkovou kůru i mentální odvahu. Celkově na vás čeká hned pět kategorií: poznávání, zapamatování si, analyzování, počítání a představení si. Každá z nich nabídne různorodé úkoly jako zapamatování si série číslo, poznávání zvířat, jindy zase pomůžete vlaku, aby dojel až na konec trati. Aktivit vás čeká mnohem víc!

Proslulý profesor Dr. Lobe ocení všechny hráče s jeho Big Brain Brawn skóre založeném na výkonech při jednotlivých aktivitách. Těšit se můžete na herní mince, ty vám odemknou kostýmy pro vaše postavy. Nabídka oblečků bude široká – od kočky až po kukuřici!

Ti, kteří si před samotným hraním chtějí trochu potrénovat, mohou vyzkoušet tréninkový režim, v němž si můžete zopakovat jakékoliv z vašich oblíbených aktivit pro získání co nejvyšší hodnocení a medailí. Rovněž si můžete zahrát se svými přáteli a rodinou v hře až pro čtyři* hráče. V neposlední řadě hra nabídne i Ghost Clash režim, ve kterém budete soupeřit s hráči z celé světa (respektive s jejich duchy). V neposlední řadě lze vyzvat vaše kamarády z Friend Listu nebo rodinné příslušníky v případě, že mají svůj profil na stejné konzoli Nintendo Switch.

*Dodatečné příslušenství může být vyžadováno pro multiplayer. Některé příslušenství se prodává samostatně.
**Členství Nintendo Switch Online (prodávané samostatně) a Nintendo Account jsou vyžadovány pro online hraní. Nemusí být dostupné ve všech zemí. Internetové připojení je vyžadované pro online funkce. Pro více informací navštivte https://www.mojenintendo.cz/switch/online