Sledujte novinky z E3 i v Evropě!

Nintendo bude příští týden vysílat živě z E3 a poskytne tak fanouškům zábavu v reálném čase. Těšit se můžete na čtyři velké akce. Nalaďte se na letošní největší herní veletrh a připojte se živě z libovolného místa na světě.

 

Novinky z E3 sledujte přímo zde online:

10. června bude Nintendo vysílat Nintendo Digital Event v 18:00 středoevropského času na stránkách http://www.nintendo.co.uk/e3. Fanoušci se mohou těšit na nejnovější zprávy o skvělých herních novinkách vycházejících pro herní systémy Wii U a Nintendo 3DS v roce 2014 a dále.

 

Ihned po Digital Eventu, se můžete těšit na Nintendo Minute Live @ E3,kterýnabízí rekapitulaci předchozí show a nabídne ještě vice herních informací. Fanoušci se mohou připojit k Nintendo of America přes internetovou stránku http://e3.nintendo.com.

 

Pro noční sovy po celé Evropě bude Nintendo 11. června v 01:00 středoevropského času vysílat turnaj pro pozvané hráče ve hře Super Smash Bros. Fanoušci hry mohou sledovat souboj 16 vysoce kvalifikovaných bojovníků v Super Smash Bros na Wii U. Akce začíná v 01:00 středoevropského času a bude živě vysílána z twitch kanálu Nintendo of America na http://www.twitch.tv/Nintendo.

 

Nakonec by si fanoušci neměli nechat ujít Nintendo Treehouse: Live @ E3. V průběhu veletrhu E3 budou členové Nintendo Treehouse živě streamovat exkluzivní ukázky her z Nintendo stánku na twitch kanálu Nintendo of America (kromě Super Smash Bros uvítací akce). Nintendo odhalí nejnovější hry potěší fanoušky návštěvou vývojářů jako je legendární Shigeru Miyamoto. Třídenní akce se bude vysílat od 10. do 12. června a poskytne fanouškům nečekané momenty a zážitky, které si Nintendo připravilo pro své fanoušky na E3.