SOUTĚŽ – Vyfoť se jako Splatoon Boy/Splatoon Girl!

Bláznivá pestrobarevná střílečka Splatoon je konečně tady a abychom její vydání pořádně oslavili, rozhodli jsme se pro Vás uspořádat novou soutěž.
Hlavními hrdiny hry Splatoon jsou takzvaní “Inklingové”, fascinující stvoření, která dokáží volně měnit podobu mezi olihní a téměř lidskou. Jako oliheň mohou proplouvat všudypřítomným inkoustem, zatímco lidská forma jim dovoluje používat nejrůznější inkoustové zbraně.

V naší soutěži jsme se rozhodli zaměřit na cit pro módu, který mají Inklingové velmi rozvinutý. Pokud se totiž zrovna nevěnují boji o území, zaručeně je najdete na nákupech v některém z mnoha módních obchodů v Inkopolis.
Vaším úkolem bude ukázat, že se dokážete fintivým Inklingům vyrovnat a vytvořit svůj vlastní model, se kterým byste mohli vyrazit do bitvy barev.
Soutěžní fotografie ohodnotí naše odborná porota a tři výherci, kteří se umístí na 1.,2. a 3. místě od nás získají speciální edici Splatoon s figurkou amiibo(1.místo), hru Splatoon pro Wii U(2.místo) a figurku amiibo Inkling Boy(3.místo).

...
...
...
Jak se zúčastnit soutěže:
1) Vyfoťte se v kostýmu inspirovaném některou z postaviček ze hry Splatoon.
2) Pečlivě si přečtěte pravidla soutěže (naleznete níže). Porušení pravidel znamená okamžitou diskvalifikaci.
3) Vyplňte pravdivě soutěžní formulář (naleznete níže), přiložte svou soutěžní fotografii a formulář odešlete. Každý soutěžící může odeslat pouze 1 soutěžní fotografii.Soutěž probíhá od 1.6.2015 do 30.6.2015. Vyhlášení výsledků proběhne 13.7.2015

Soutěžní formulář
CZ | SK
Pravidla soutěže
CZ | SK