Spojte své síly s novou bojovnicí Pyra/Mythra v Super Smash Bros. Ultimate

Seznam bojovníků Super Smash Bros. Ultimate se počátkem měsíce rozrostl o legendární Aegis ze hry Xenoblade Chronicles 2 a její ohnivou a světelnou podobu. Bojovnice Pyra/Mythra je součástí DLC Challenger Pack 9, který rovněž obsahuje novou arénu a vybranou hudbu z Xenoblade Chronicles 2. Sledujte nové video, ve kterém Masahiro Sakurai, ředitel série Super Smash Bros., popisuje bojové chvaty nové bojovnice a zároveň přibližuje novou arénu Cloud Sea of Alrest.

Challenger Pack 9 je součástí Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2, který si hráči mohou pořídit prostřednictvím Nintendo eShop za cenu 29.99 €, obsahuje Min Min z ARMS, Steva a Alexe z Minecraftu, Sephiroth z FINAL FANTASY VII a další dvě postavy, jež budou oznámeny v budoucnu. Challenger Pack 9 je možné zakoupit i zvlášť za 5.99 €.

Ve hře Xenoblade Chronicles 2 je Pyra legendární Blade, živoucí zbraň hlavní postavy Rexe. Po dramatických událostech v tomto RPG je Mythra představena jako další osobnost uzavřená uvnitř Pyry. Tyto dvě postavy, spojené osudem ve hře, jsou rovněž spojené přímo na bojišti v Super Smash Bros. Ultimate.

Pyra a Mythra jsou na obrazovce výběru postav vyobrazené jako jedna bojovnice, avšak hráči mohou mezi nimi libovolně přepínat kdykoliv během bitvy. Hlavní předností Pyry je síla, zatímco Mythra exceluje v rychlosti. Změnou osobností mohou hráči žonglovat mezi Pyrou a jejími silnými schopnostmi, a Mythrou, která se po bojišti pohybuje s neuvěřitelnou lehkostí. Tato strategická souhra rozdílných osobností činí z bojovnice Pyra/Mythra zcela unikátní postavu v rámci všech bojovníků Super Smash Bros. Ultimate.

Balíček Challenger Pack 9 dále nabídne hráčům novou arénu Cloud Sea of Alrest, která byla vytvořena na motivy hry Xenoblade Chronicles 2. Aréna se nachází na zadní část Azurdy, masivního stvoření, jenž se vznáší v moři mraků Sea of Clouds. Díky tomu, že Azurda cestuje skrze světy, mají hráči jedinečnou příležitost stát se svědky ikonických momentů známých ze hry Xenoblade Chronicles 2, a to včetně vznášejících se lodí, Titánů a rozsáhlých království. Na hráče také čekají další oblíbené postavy ze hry Xenoblade Chronicles 2 – mějte se na pozoru a objevte je všechny!

Super Smash Bros. Ultimate navíc obsahuje tři nové hudební skladby z Xenoblade Chronicles 2. Další novinkou, která na hráče čeká, jsou nové Mii Fii oblečky, mezi kterými nalezneme Arthur’s Armor a Helm ze série GHOSTS ’N GOBLINS, Rathalos Armor, Helm, Hunter Armor a Helm ze série MONSTER HUNTER.

Pro více informací o hře Super Smash Bros. Ultimate a Ultimate Fighters Pass Vol. 2 navštivte oficiální stránky hry na https://www.smashbros.com