Společnost Vans představuje novou módní Nintendo kolekci

Společnosti Vans a Nintendo, dva přední hráči ve svých tržních segmentech, odhalili rozsáhlou kolekci obuvi, oblečení a doplňků oslavujících rannou éru videoherního průmyslu. Vans představil exkluzivní potisky inspirované 8-bit postavičkami z her jako je Super Mario Bros., Duck Hunt, Donkey Kong a Legend of Zelda, stejně jako sortiment inspirovaný první konzolí společnosti Nintendo, kterou byl Nintendo Entertainment System (ve zkratce NES). S datem vypuštění do prodeje stanoveného na 3. června bude tato kolekce dostupná ve všech velikostech pro děti i dospělé, což z ní dělá ideální záležitost pro fanoušky všech věkových generací.

 

Vans x Nintendo Classic footwear kolekce vykopává se čtveřicí klasických potisků. Vydejte se do Mushroom Kingdom se Super Mario Bros. potiskem, který prezentuje všechny Mario postavičky včetně několika power-upů a ničemnou Goombou v 8-bit stylu. Druhý styl představuje princeznu Peach čekající na záchranu jejím hrdinným instalatérem. Duck Hunt pak vyrazí na lov se známým loveckým psem a létajícími kachnami a Donkey Kong se znovu ukáže v první úrovni slavné hry. Dojde také na obuv s motivy ze hry The Legend of Zelda a trojici modelů s motivy inspirovanými konzolí NES.

 

Spolupráce společností Vans a Nintendo se přenesla také na oblečení a doplňky pro muže i ženy. V obchodech tak bude možné sehnat trička, batohy, pytle, ponožky či čepice s obdobnými potisky jako je tomu v případě obuvi.

 

Vans zároveň zve nejnovější generaci, aby se připojila k zábavě s velikostmi určenými i pro ty nejmenší. Malí rošťáci se tak mohou obléknout do stylů inspirovaných postavičkami z her jako je Mario Kart nebo Super Mario.

 

Vans x Nintendo kolekce oficiálně vyjde již 3. června v USA a evropští fanoušci se na ní mohou těšit již v průběhu stejného měsíce, jak se bude postupně objevovat na pultech lokálních prodejců. Pro více informací navštivte webové stránky vans.eu/nintendo.