Terry Bogard ze Série Fatal Fury již dnes ve Smash Bros. Ultimate!

Připravte se, král bojovníků přichází! Poprvé v historii se v Super Smash Bros. Ultimate pro konzole z rodiny Nintendo Switch představí legendární Terry Bogard ze série FATAL FURY. Masahiro Sakurai, režisér Super Smash Bros. Ultimate, v novém videu ukázal Terryho Bogarda v akci, představil novou mapu Stadion King of Fighters a 50 nových skladeb z předešlých SNK her – to vše již dnes na Super Smash Bros. Ultimate! Všechen tento obsah bude k dispozici ke stažení pro ty hráče, kteří vlastní Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass, nebo kteří si zakoupí Challenger Pack 4 samostatně. Celé oficiální video v anglickém jazyce můžete zhlédnout níže z anglického YouTube kanálu společnosti Nintendo.

Připsání Terryho Bogarda na soupisku přidá ještě více rozmanitosti do epických bitev v Super Smash Bros. Ultimate. Terry se za poslední tři dekády objevil ve více než 80 hrách, poprvé začal dobývat svět v roce 1991, když se probojovával přes své protivníky v legendární SNK hře FATAL FURY: KING OF FIGHTERS. Se svou typickou baseballovou čepicí a sebevědomým úsměvem se Terry od té doby stal oblíbencem herní komunity a maskotem pro SNK. Hráči, kteří se o příběhu Terryho Bogarda chtějí dozvědět více, si mohou prostřednictvím eShopu na Nintendo Switch zakoupit několik klasických bojových her, ve kterých účinkuje, včetně ACA NEOGEO REAL BOUT FATAL FURY SPECIAL, ACA NEOGEO THE KING OF FIGHTERS ’95 a ACA NEOGEO THE KING OF FIGHTERS ’98.

Jako odkaz na jeho NEO GEO kořeny spojuje balíček pohybů Terryho Bogarda klasický zážitek z hraní FATAL FURY s jedinečným herním stylem Super Smash Bros. Ultimate. Díky tomu se Terry ovládá jako kterákoliv jiná postava ze soupisky, čímž hráčům dává nové možnosti, jak předvést jeho nezaměnitelný bojový styl. Společně s přidáním Terryho na soupisku hratelných postav také přibyde nová mapa Stadion King of Fighters a písně z několika různých SNK titulů. Současně s vydáním Terryho Bogarda a Challenger Pack 4 vychází i bezplatná aktualizace pro Super Smash Bros. Ultimate, která obsahuje vylepšení do Battle Arény a více.

Zakoupením Fighters Passu získají hráči Super Smash Bros Ultimate. Přístup k pěti Challenger packům. Každý pack obsahuje novou hratelnou postavu, novou mapu a hudební skladby. Joker, Hero a Banjo & Kazooie jsou k dispozici již nyní a Terry Bogard se připojuje dnes. Fighters Pass obsahuje ještě jednu postavu, která zatím zůstává v tajnosti a bude k dispozici ke stažení v budoucnu. Pro více informací o Super Smash Bros. Ultimate navštivte https://www.smashbros.com/.