Ubisoft odhaluje Assassin’s Creed: The Ezio Collection pro Nintendo Switch

Společnost Ubisoft oznámila, že Assassin’s Creed®: The Ezio Collection bude dostupná na konzoli Nintendo Switch už 17. února. Assassin’s Creed®: The Ezio Collection obsahuje Assassin’s Creed II, Assassin’s Creed Brotherhood, Assassin’s Creed Revelation a dva krátké filmy Assassin’s Creed Lineage and Assassin’s Creed Embers. Ezio Auditore da Firenze, nejoslavovanější a ikonický Master Assassin z celé série se tak opět dostane do rukou hráčům. Assassin’s Creed®: The Ezio Collection zve všechny fanoušky franšízy k objevení (případně k znovuobjevení) tří výrazných opusů ze série Assassin’s Creed, které nyní budou plně hratelně doma i na cestách díky konzoli Nintendo Switch.

Tato exkluzivní kolekce plně využívá funkcí konzole Nintendo Switch včetně možnosti hrát v handheld režimu, podpory HR Rumble, dotykového displeje a optimalizovaného HUDu.

Assassin’s Creed: The Ezio Collection obsahuje*:

  • Assassin’s Creed II. V tomto opusu se ujmete Ezia, nové asasína, který se vydává po stopě smrtící linie jeho předků skrz renesanční Itálii (Florencie a Benátky). Ponořte se do prostředí, kterému vládne touha po moci a odplatě, a konspirace. Zdokonalujte svůj um v ovládání zbraní navržených samotným Leonardem da Vincim. Všechna samostatná DLC budou dostupná vedle původního příběhu.
  • Assassin’s Creed Brotherhood. Hraní za Ezia spočívá v neustálém boji proti mocnému templářskému Řádu. Všichni fanoušci si užijí cestu do Říma jakožto nejproslulejšího italského města a zároveň mocenského centra, které je prolezlé chamtivostí a korupcí. Bude třeba použít nejen svou sílu, ale i rovněž své vůdcovské schopnosti v bojích vašeho Bratrstva, jenž bude stát na vaší straně. Všechna samostatná DLC budou dostupná vedle původního příběhu.
  • Assassin’s Creed Revelations. V této hře musí Ezio nechat svůj dosavadní život za sebou a vydat se hledat odpovědi. Hráči budou na cestě za odhalením kráčet ve šlépějích legendárního mentora Altaïra. Tato nebezpečná cesta je zavede až do srdce Osmanské říše – Konstantinopole – kde neustále sílící armáda Templářů ohrožuje destabilizací celou oblast. Všechna samostatná DLC budou dostupná vedle původního příběhu.
  • Extra Bonus: dva filmy s Eziem v hlavní roli. Kromě samotných her tato kolekce obsahuje i dva krátké filmy, které vám pomohou se do příběhu Ezia ponořit ještě více: Assassin’s Creed Lineage® and Assassin’s Creed Embers™.

Už nyní si můžete Assassin’s Creed: The Ezio Collection pro Nintendo Switch předobjednat za cenu 49,99€.

*Hra Assassin’s Creed® II bude dostupná na cartridge. Assassin’s Creed® Brotherhood, Revelations, Embers, Lineage a audio balíček s dodatečnými jazyky bude muset být dodatečně stažen (max. 35 GB). Internetové připojení je vyžadováno. Obsah bude aktivován po zasunutí cartridge. MicroSD karta je vyžadována k odemčení celé kolekce v jeden moment.