UNIQLO UT Grand Prix 2017 T-Shirt Design Contest bude o Nintendo tématech

Společnost UNIQLO dnes odstartovala svou soutěž UNIQLO T-shirt Grand Prix 2017. Zúčastnit se mohou návrhy z celého světa, které je možné zasílat až do 31. srpna tohoto roku. Téma pro letošní ročník je pak Nintendo a jeho hry, které uchvátili nespočet milionů lidí po celém světě. Jedním z hlavních cílů této soutěže je vyjádřit radost a nadšení z her společnosti Nintendo skrze návrhy oblečení a zároveň má soutěž pěstovat kreativní talent účastníků. Účastníci budou moct vytvořit návrhy na základě oblíbených značek společnosti Nintendo jako jsou Super Mario Bros., The Legend of Zelda a The Donkey Kong či sérií Pokémon, Animal Crossing, Star Fox, Pikmin, Metroid , Kirby, a Splatoon.

Vítězové UNIQLO UT Grand Prix 2017 budou informování během letošního léta a na absolutního vítěze čeká odměna ve výši 10,000 USD, podepsaná konzole NX a také pozvání na speciální předávací ceremonií v Japonsku!

Shigeru Miyamoto, tvůrce Super Mario Bros. a dalších masivních hitů, bude jedním z porotců v této soutěži a bude se taktéž účastnit předávací ceremonie. Vítězové taktéž obdrží Nintendo NX (vývojářské označení), kterou osobně podepíše právě pan Miyamoto.

UNIQLO následně představí vítězné návrhy ve své kolekci pro jaro a léto 2017, která bude dostupná v mužských, ženských i dětských velikostech v osmnácti zemích a také na e-shopu UNIQLO.com.

Chcete-li i Vy ukázat svojí kreativitu a zapojit se tak do soutěže, můžete se přihlásit zde.