Už brzy vyjde nový bundle obsahující konzoli Nintendo 2DS a hru New Super Mario Bros.2

 

WiiFit_Plus_Bundle_11

Nový Nintendo 2DS bundle obsahuje již předinstalovanou kopii hry New Super Mario Bros. 2 a k tomu ještě 30 speciálních Coin Rush levelů.

 

Nintendo dnes oznámilo nový bundle pro všechny fanoušky, ktřeří touží po pořádné zábavě na léto. Tento nově ohlášený bundle bude obsahovat Nintendo 2DS* konzoli a hru New Super Mario Bros. 2 Special Edition a vyjde 4. července 2014.
Oznámené balení bude obsahovat konzoli Nintendo 2DS v červeno-bílém provedení a kopii hry New Super Mario Bros. 2 již předinstalovanou na 4GB paměťové kartě se všemi Coin Rush módy, které od vydání hry vyšly. Těšte se na více než osmdesát levelů plných skrytých a temných zákoutí a vyzkoušejte třicet nových levelů módu Coin Rush.
Coin Rush je zábavný a relativně těžký mód, poprvé představený právě ve hře New Super Mario Bros. 2. Hráč zde musí sesbírat co nejvíce penízků v sadě levelů, které jsou na čas. V módu je k dispozici pouze jen jeden život! Můžete si tak vychutnat sadu levelů nejrůznějších obtížností a přes funkci StreetPass své skóre sdílet s ostatními.

 

V New Super Mario Bros. 2 musí Mario a Luigi zachránit princeznu Peach ze spárů již známého nepřítele. Tentokrát je však okolí Mushroom Kingdom přeplněné penízky více než kdy předtím. Ve hře se nachází plno nových power-upů – namátkou např. Gold Flower, která Mariovi umožní střílet zlaté ohnivé koule nebo Gold Block – zlatá přilba, která za Mariem zanechává stopy ve formě dalších penízků. S kamarády, kteří vlastní Nintendo 3DS či 2DS a kopii hry, můžete hrát kooperativně a prožít tak veškeré dobrodružství ve dvou.
Bundle New Super Mario Bros. 2 obsahující konzoli a hru vychází 4. července 2014 a zakoupit si jej můžete v kamenných obchodech nebo na e-shopu.

*Nintendo 2DS je nová konzole vydaná v říjnu roku 2013. Principiálně je podobná klasickému 3DS, avšak obohacená o nové funkce. Umožňuje hráčům hrát jejich oblíbené hry ve 2D.