Užijte si tento víkend s Inklingy ve zdarma stažitelné Splatoon 2 Global Testfire demoverzi dostupné skrze Nintendo eShop

Již tento víkend si mohou majitelé nové konzole Nintendo Switch, hardwaru s nejúspěšnějším evropským startem v historii společnosti Nintendo, vyzkoušet multiplayerovou akci Splatoon 2 v rámci Splatoon 2 Global Testfire eventu. Tuto speciální demoverzi si mohou hráči z Nintendo eShopu zdarma stáhnout již teď!

 

V daných časech od 24. do 26. března si tak hráči budou moct užít Turf Wars zápasy 4 na 4 proti dalším Inklingům na dvou mapách (The Reef a Mussleforge Fitness), stejně jako otestovat nové zbraně jako například Splat Dualies nebo předělané verze ikonického Splat Rolleru či Splat Chargeru.

Global Testfire bude probíhat v následujících časech:

Pátek 24. března

  • 20:00 až 20:59 středoevropského času

Sobota 25. března

  • 4:00 až 4:59 středoevropského času
  • 12:00 až 12:59 středoevropského času
  • 20:00 až 20:59 středoevropského času

Neděle 26. března

  • 5:00 až 5:59 středoevropského letního času
  • 13:00 až 13:59 středoevropského letního času

 

Splatoon 2 je pokračováním populární akční hry společnosti Nintendo, postavené na zabírání území rozstřikováním inkoustu všude okolo, ve kterém se Inklingové vrací v barvitých bitvách 4 na 4, které jsou vhodné pro hráče všech věkových kategorií a schopností.

 

Hráči si mohou vyzkoušet úchvatný multiplayer v pohodlí svého obývacího pokoje s konzolí Nintendo Switch umístěnou v dokovací stanici v rámci TV módu nebo na cestách v Handheld či Tabletop módu. Jak ovladače Joy-Con tak Nintendo Switch Pro Controller lze navíc použít k ovládání za pomoci gyroskopu, který hráčům umožňuje lepší míření a rozšířenou kontrolu. Nové zbraně a mapy přidávají další taktickou hloubku a poskytují nové strategické možnosti.


Nezapomeňte sledovat oficiální Splatoon Facebook stránku pro průběžné aktualizace přímo z Squid Research Labu!