Vytvářejte, sdílejte a hrajte takřka nekonečné množství Super Mario úrovní ve hře Super Mario Maker pro Wii U!

Už zítra dorazí na pulty obchodů Super Mario Maker, revoluční díl série Super Mario Bros. pro konzoli Wii U, který z vás udělá herní návrháře. Pusťte svou představivost ze řetězu a přiveďte k životu své vysněné Super Mario úrovně.

Her s instalatérem Mariem v hlavní roli se doposud po světě prodalo neskutečných 310 milionů kopií. Super Mario Maker pak do téhle velké rodiny poprvé v její historii přináší možnost vytvářet vlastní úrovně a sdílet je se zbytkem fanoušků série po celém světě! Se soupravou nástrojů obsahující ikonické nepřátele, předměty i oblasti z historie této série mohou fanoušci sdílet své výtvory na síti, nebo si prohlížet, hrát a hodnotit práce ostatních konstruktérů.

Fanoušci série si už teď mohou přečíst první recenze, které na Super Mario Maker sepsala naše herní média:
http://games.tiscali.cz/recenze/super-mario-maker-recenze-266075
http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=super-mario-maker-nez5

Kromě standardní verze hry pro kamenné obchody (obsahuje taktéž artbook v pevných deskách) a Nintendo eShop pro Wii U (obsahuje artbook v digitální verzi) pak Super Mario Maker vychází také ve dvou dalších speciálních verzích tak, aby tato hra dokázala uspokojit každého fanouška toužícího stát se herním designérem, a to:

  • Super Mario Maker Wii U Premium Pack: Obsahuje black Wii U Premium konzoli, fyzickou kopii hry Super Mario Maker, artbook v pevných deskách a Classic Colours Mario amiibo z Mario 30th Anniversary kolekce.
  • Super Mario Maker Limited Edition Pack: obsahuje fyzickou kopii hry Super Mario Maker, artbook v pevných deskách a Classic Colours Mario amiibo z Mario 30th Anniversary kolekce.

Classic Colours Mario amiibo z Mario 30th Anniversary kolekce bude od 11. září v prodeji také samostatně, zatímco Modern Colours varianta této amiibo figurky bude v prodeji od 23. října.

Super Mario Maker vychází tak akorát aby stihl významný mezník 13. září, kdy si budou video herní fanoušci z celého světa připíjet na tricáté výročí Super Mario Bros. Série. Od vydání Super Mario Bros. v
Japonsku roku 1985 uplynuly jen těžko uvěřitelné tři dekády a za tu dobu Mario procestoval stovky památných úrovní a poradil ničemného záporáka Bowsera tolikrát, že už to skoro nikdo nedokáže spočítat. Fanoušci na ty nejklasičtější momenty z historie série mohou zavzpomínat na webových stránkách Super Mario Bros. 30th Anniversary.

Za zkouknutí rozhodně stojí také následující video, ve kterém samotný otec Super Maria, Shigeru Miyamoto, objasňuje některé z léty opředených tajemství této série.

Ať už rozházíte po úrovni hromadu Bowserů, transformujete Maria o některé ze známých Nintendo postaviček jako jsou Pikmini, Wii Fit trenérka nebo Link za pomoci Mystery Mushroom, nebo vytvoříte vlastní zvukové efekty a vložíte je do vaší úrovně, Super Mario Maker vám poprvé za třicetiletou historii série umožní být tím, kdo určuje pravidla!