Vyzkoušejte si život na ostrově v Tomodachi Life: Welcome Version

V každé plné hře Tomodachi Life se nacházejí dva herní kódy pro hraní Tomodachi Life: Welcome Version. Umožňuje dvěma hráčům si titul na Nintendo 3DS nebo 2DS vyzkoušet a navíc ještě odemknout panda oblek.

Tomodachi Life: Welcome Version

Nintendo ohlásilo, že každá plná verze hry Tomodachi Life, která vychází již 6. června 2014 exkluzivně na Nintendo 3DS a 2DS, bude obsahovat dva herní kódy * pro hraní Tomodachi Life: Welcome Version, které uplatníte v Nintendo eShopu. Tomodachi Life: Welcome Version vám nabídne možnost osídlit kus jedinečného ostrova z klasického Tomodachi Life s přáteli či rodinou, kteří vlastní Nintendo 3DS nebo 2DS. Dva šťastlivci tak mohou společně vytvářet Mii postavičky, které mají nově dokonce i svůj hlas a osobité vlastnosti. Jakmile je umístíte na ostrov, můžete začít s řešením jejich každodenních problémů. Pokud dosáhnete v Tomodachi Life: Welcome Version konce, odemkne se vám speciální panda oblek, který však získáte až při zakoupení plné verze Tomodachi Life z kamenného obchodu nebo Nintendo eShopu **.

CTRP_EC6_EUchar01_R_1CTRP_EC6_EUchar11_R_1

Tomodachi Life a postavičky Mii

Tomodachi Life umožňuje hráčům vytvářet zcela nové postavičky Mii, vlastnostmi založené například přímo na vás či vašich přátelích. Mii editor je v Tomodachi Life mnohem přívětivější než kdy dříve! Svým postavičkám můžete nově dávat vlastnosti, schopnosti a také předpoklady pro zpívání, mluvení nebo herectví. Sledujte Mii postavičky jak ožívají, jak se chovají ve speciálních situacích a staňte se bohem nad jejich životy. Naslouchejte jim, dávejte jim předměty a jídlo a pomáhejte jim při řešení jejich problémů. Ve chvíli kdy nastane nějaký zajímavý moment, zachyťte ho jako screenshot, který přes službu Nintendo 3DS Image Share odešlete na sociální sítě. Pochlubte se tak svým ostrovem kamarádům. Tomodachi Life: Vaši přátelé. Vaše příběhy. Váš život.

Dva herní kódy

V každé plné verzi Tomodachi Life jsou přibaleny dva herní kódy pro hraní Tomodachi Life: Welcome Version *. Podělte se o ně s kamarády, kteří si hru mohou na své Nintendo 3DS nebo 2DS stáhnout z Nintendo eShopu. Tomodachi Life: Welcome Version umožňuje vytvořit postavičku Mii s unikátními vlastnostmi a schopnostmi a prožít s ní začátky života na ostrově. Po odehrání si můžete v kamenném obchodě nebo v Nintendo eShopu zakoupit plnou verzi. O veškerý herní postup však nepřijdete ***, neboť se vám převede do plné verze hry. Dohráním Tomodachi Life: Welcome Version zároveň odemknete vašim Mii postavičkám speciální panda oblek, dostupný v osmi barvách.

CTRP_EC6_EUchar17_R_1CTRP_EC6_EUchar19_R_1

Vlastní ostrov

Vezměte vaše postavičky Mii do světa nekonečných možností! V Tomodachi Life můžete obydlet svůj vlastní ostrov Mii postavičkami z reálného života. Na vašem ostrově se může stát spousta nepředvídatelných událostí, tak nezapomeňte kontrolovat váš svět každý den! Tomodachi Life včetně dvou herních kódů Tomodachi Life: Welcome Version vychází 6. června 2014 pro Nintendo 3DS a 2DS. K dispozici je ke stažení v Nintendo eShopu nebo v kamenných obchodech.

 

* Herní kódy pro Tomodachi Life: Welcome Version se nacházejí: (i) uvnitř krabičky se zakoupenou hrou, (ii) na obrazovce po zakoupení plné verze hry z Nintendo eShopu nebo v kontrolním emailu. Pro aktivaci je zapotřebí internet.

** Hráči Tomodachi Life: Welcome Version musí vlastnit plnou verzi Tomodachi Life, aby mohli získat panda oblek nebo s ním obchodovat. Tento oblek můžete zároveň získat během hraní plné verze Tomodachi Life.

*** Hra Tomodachi Life: Welcome Version může být dohrána několikrát, ovšem vždy se přepíše uložená pozice. Do plné verze se vám přenese pouze poslední uložená pozice.