WarioWare: Get It Together! právě vychází na konzoli Nintendo Switch

WarioWare: Get It Together! právě vychází na Nintendo Switch – a tentokrát musí hráči pomoci Wariovi a jeho partě projít celým světem mikroher. Poprvé v sérii si fanoušci mohou zahrát za odlišné postavy ze světa WarioWare v různých herních režimech, včetně příběhového režimu, režimu Variety Pack složeného z 10 maniakálních módů, které si můžete vyzkoušet vy a až tři další hráči, a online výzev.

Nemůžete se dočkat? Pak zamiřte do Nintendo eShop, stáhněte si bezplatnou demoverzi a hned se vrhněte do akce.

Hráči mohou ovládat nejen Waria, ale i ostatní členy party a ve stovkách mikroher využívat jejich výrazné bláznivé schopnosti ke zvládnutí jednotlivých úkolů. Podělte se o Joy-Con s kamarádem nebo použijte vlastní konzoli Nintendo Switch v režimu lokálního bezdrátového multiplayeru* a společně se pusťte do příběhového režimu nebo si užijte chaos v příznačně pojmenovaném módu Variety Pack, který nabízí kompetitivní party režim pro až čtyři hráče. Hráči mohou dokonce hodit klobouk do ringu ve výzvě Wario Cup, rotující týdenní soutěži o nejlepší skóre, nebo v hodnoceném režimu s online žebříčky.**

* Hra pro více hráčů vyžaduje jeden kompatibilní ovladač pro každého hráče. Pro režim pro více hráčů může být vyžadováno další příslušenství, hry a/nebo systémy, které se prodávají samostatně.

** Je vyžadováno připojení k internetu. Chcete-li používat online služby, musíte si vytvořit účet Nintendo a přijmout související ujednání. Uplatňují se zásady ochrany osobních údajů účtu Nintendo. Některé online služby nemusí být k dispozici ve všech zemích. Online hraní vyžaduje placené online členství. Další informace o placeném online členství.