Zapojte hru Chibi-Robo! Zip Lash do zásuvky a užijte si šokující dobrodružství pro Nintendo 3DS

Když se chystají podlí mimozemšťané ukrást všechny suroviny planety Země, existuje jenom jeden robot schopný jim v tom zabránit!  Ten robot se jmenuje Chibi-Robo a je hvězdou elektřinou nabité hry Chibi-Robo! Zip Lash, která vyjde na všechna zařízení z rodiny Nintendo 3DS jak samostatně tak v limitované edici společně s Chibi-Robo amiibo figurkou už 6. listopadu.

 

Chibi-Robo je sice malý vzrůstem, jeho dovednosti se však mohou rovnat i těch největším dobrodruhům! Za pomoci své zástrčku a kabel totiž může Chibi-Robo nejen bičovat nepřátele, ale také se zaháknout a přehoupnout na své cestě skrze obrovské úrovně plné nebezpečných nepřátel a chytře poskládaných hádanek založených na interakci s prostředím. Přiložením Chibi-Robo amiibo figurky se navíc může herní Chibi-Robo přeměnit na Super Chibi-Robo, čímž získá další speciální schopnosti. Tuhle schopnost lze však aktivovat pouze několikrát denně, takže jí využijte moudře!

 

Chibi-Robo! Zip Lash převádí oblíbenou Chibi-Robo sérii do zcela nového rozměru. Zatímco předchozí hry této série se odehrávali ve 3D prostředí z pohledu třetí osoby, nejnovější díl pro zařízení z rodiny Nintendo 3DS je klasickou hopsačkou sledovanou z boku se silným zaměřením na objevování a zkoumání jednotlivých lokací. Chibi-Robo tedy bude cestovat skrze rozličná akcí nacpaná prostředí a za pomoci své ikonické zástrčky a kabelu bude šlehat po svých oponentech, přehoupávat se přes propasti, odrážet střely a šplhat po zdech. Sbíráním speciálních boost ballů se pak jeho kabel bude neustále prodlužovat a umožní mu tak dosáhnout dříve nepřístupných lokací plných sběratelských předmětů. Tahle hra zkrátka překypuje hromadou předmětů k posbírání, bossů k poražení a skrytých oblastí k objevení.

 

Hráči si mohou navíc přiložením Chibi-Robo amiibo figurky k New Nintendo 3DS a New Nintendo 3DS XL či využitím NFC Reader/Writer pro starší zařízení z rodiny Nintendo 3DS kromě aktivace Super Chibi-Robo režimu zpřístupnit také speciální Toy Capsule Machine. Tohle zažízení se nachází v Chibi-House a můžete si díky němu odemknout kupříkladu speciální sběratelské sošky nebo nové úrovně. Jako bonus pak hráči mohou přiložení Chibi-Robo amiibo figurky každý den získat speciální herní mince.

 

Chibi-Robo amiibo figurku mohou pak hráči trénovat nahráváním dat o jejich dosaženém skóre ve hře a zvyšovat tak maximální denní počet použití Super Chibi-Robo vylepšení. Zatímco na začátku lze tuto schopnsot použít pouze jednou za den, se zvyšující úrovní Chibi.Robo amiibo figurky tento počet poroste. Vyšší úroveň Chibi-Robo amiibo figurky pak zároveň zvýší pravděpodobnost hráčů na získání vzácnějších předmětů z Toy Capsule Machine.

 

Připravte se s Chibi-Robo! Zip Lash vrhnout do víru elektrizující akce už 6. listopadu, kdy hra vychází nejenom jako samostatný titul, ale taktéž v limitované edici s Chibi-Robo amiibo figurkou. Ve stejný den bude zároveň možné zakoupit si Chibi-Robo and the Toys téma HOME obrazovky pro vaše zařízení z rodiny Nintendo 3DS. Tohle veselé téma bude možné zakoupit přes Theme Shop přičemž majitelé digitální kopie hry zakoupené na Nintendo eShopu ho obdrží zdarma jako bonus.