Nintendo si pro fanoušky Pokémon série přichystalo velkolepé zahájení roku 2016

Trenéři Pokémonů se mohou v první části roku 2016 těšit na spoustu nových dobrodružství a vybavení! Nintendo of Europe totiž oficiálně potvrdilo, že trojice nových Nintendo 2DS Special Edition handheldů vyjde napříč Evropou již 27. února (ve stejný den, jako roku 1996 vyšly v Japonsku původní dvě Pokémon hry) a chystané 3D bojovky Pokkén Tournament pro konzoli Wii U se evropští hráči dočkají už letos na jaře. V průběhu února dojde také na dvojici nových Pokémon krytů pro New Nintendo 3DS a hry Pokémon Rumble World v krabičkové verzi a Pokémon Super Mystery Dungeon, které dorazí na pulty evropských obchodů už 22. ledna a 19. února.

 

Jako poctu kořenům celé Pokémon mánie bude trojice nových Nintendo 2DS Special Edition balíčků obsahovat Nintenda 2DS v transparentní červené, modré a žluté barvě společně s předinstalovanou Virtual Console verzí hry Pokémon Red Version, Pokémon Blue Version nebo Pokémon Yellow Version: Special Pikachu Edition odpovídající barvě daného handheldu. Pro zajištění toho správného pocitu nostalgie pak budou tyto speciální ediceo bsahovat také klasické balení připomínající původní Game Boy hry, arch patnácti samolepek, kterými si budou moci hráči svá nová Nintendo 2DS vyzdobit  a kód ke stažení speciálního HOME Menu tématu.

 

Majitelé handheldů New Nintendo 3DS se pak mohou 27. února těšit na dvojici nových Pokémon krytů. První bude vycházet ze hry Pokémon Super Mystery Dungeon, zatímco ten druhý bude inspirovaný první generací Pokémonů.

 

Fanoušci toužící útočit se svými Pokémony v reálném čase dostanou možnost předvést své trenérské schopnosti už letos na jaře díky 3D bojovce  Pokkén Tournament pro konzoli Wii U. S širokou soupiskou hratelných Pokémonů jako je Lucario nebo Blaziken, intuitivním ovládáním a množstvím úchvatných speciálních útoků budou moci všichni trenéři předvést, co v nich skutečně je!

 

Majitelé zařízení z rodiny Nintendo 3DS si pak nová dobrodružství s Pokémony vychutnají ve více tradičním stylu. Krabičková verze hry Pokémon Rumble World se na pulty evropských obchodů dostane už 22. ledna a nabídne trenérům zbrusu nová dobrodružství a funkce při chytání Toy Pokémonů, zatímco Pokémon Super Mystery Dungeon 19. února přinese definitivní výpravu do náhodně generovaných dungeonů a všech 720 druhů Pokémonů. Trenéři kteří si hru předobjednají ve vybraných obchodech navíc obdrží kód ke stažení speciálního HOME Menu tématu představujícího oblíbené Pokémony jako je Charizard, Pikachu, Bulbasaur a mnoho dalších.